Александра је признала да јој је требало храбрости да настави такмичење у другом стању.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Никад није касно

 

- За мене је било јако тешко, чак сам и размишљала да ли то желим, јер сам имала другачије планове и другачије сам то замишљала. Свако жели када наступа на таквој сцени бити у свом најбољем издању. Морам признати да ми је то пало доста тешко, да прихватим да је то сада тако и да излазим на ту сцену трудна - рекла је она за "Гранд Онлине".

Како је навела, она и њен партнер били су изненађени када су сазнали да ће добити принову.

- Били смо изненађени јер нисмо планирали. Нисам то причала, али ја сам два пута била болесна и то је нешто на шта нисмо уопште рачунали због мог здравља, тако да када су ми рекли да сам трудна био је то позитиван шок, али требало нам је пар дана да се то све слегне - објаснила је Александра.

Александра је открила и како је њена старија ћерка реаговала на вест о принови.

- Па Миа се на пола сата повукла у своју собу. Ми смо је пустили и онда је дошла и рекла да јој је јако драго и да је јако срећна - испричала је такмичарка за поменути медиј.

Александри је термин за порођај у мају, те је Жика Јакшић, идејни творац такмичења, одлучио да је пусти директно даље, с тим што ће такмичење наставити од четвртог круга наредне сезоне, што се никада до сада није десило у поменутом шоу програму.

- Сигурно се треба, можда чак и више, потрудити, зато што други кандидати имају своју причу, а ја ћу се опет појавити изнова, али сам захвална од срца за ту могућност - рекла је Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".