Ипак, не би сума била толика да најмлађи међу њима, Лука Влаховић (23) није показао да је и најхрабрији, када је, уместо освојене, изабрао суму од 400.000 динара у другој игри.

- Мислио сам да ћу на средњу, али идемо на 400 хиљада - рекао је Лука, што су аплаузом поздравили водитељ, трагач, такмичари, али и корисници мрежа.

 

 

Већ прво питање у дуелу против Милорада Милинковића, на први поглед - трик питање, успело је да збуни твитераше, али не и такмичара.

- У близини ког града се налази Матарушка бања - гласило је питање, док су понуђени одговори били: Крушевац, Краљево и Крагујевац.

 

 

"Трик питање. Треба се чувати таквих", "Срећа те је такмичар био из Крагујевца, за све остале ово је нерешиво...", "Ваљда свако ко је из Краљева зна да му се град зове Крушевац", "Колико за**бано питање уствари", коментарисали су твитераши, алудирајући на чињеницу да за већину становника Србије ова три града представљају "један те исти".

Скромност такмичара, када је на самом крају игре прокоментарисао да су му сва питања била "проста", изненадила је и Јована Мемедовића:

- Ма, немојте, како проста? Ја нисам знао одговор ни на једно. Лука, ово је феноменално било, 400 хиљада у заједничкој каси, они су прошли са 125, а ви сте додали 400! Кроз муке сте прошли.

На самом крају, захваљујући храбром потезу младића, такмичари су успели да дају 13 тачних одговора, три пута врате трагача за корак уназад и однесу кући 525.000 динара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".