Глумац Урош Јовчић и инфлуенсерка Џени Мартин венчали су се прошле године иако се она још пре неколико година због њега преселила са Кубе у Београд. На питање да ли је сада на реду проширење породице, кажу.

- Боже здравља наравно. То некако иде нормално, нисмо прецизније ништа причали о томе, али само да смо здрави. Чудна су нешто времена дошла, али се надам некако да када се све то стабилизује, ово око пандемије, да ћемо да проширимо породицу – рекао је Урош и додаје да уживају у браку.

Фото: Инстаграм Принтскрин/ jenniimartin

 

- Исто нам је као и раније, никад нисмо имали никад озбиљније свађе, све је то због неких глупости. Генерално је исто, зависи од ситуације, од расположења, доба дана, али за сада је океј. Никад нисмо имали разлог да будемо љубоморни, али мислим да и то није лоше ако има неко ограничење, објашњава Џени.

Урош се шали због чега не носи бурму.

- Прошле године у августу смо стали на луди камен и за сада је све исто, само понекад ме жуља бурма. Скидам је када снимам и на неким представама. Навикавамо се још увек, али генерално ништа се није променило, волимо се, уживамо у животу, супер нам је.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".