БЕОГРАД - Необичног сувозача на линији 71 од јуче тражи читав Београд јер је после вожње у кабини возача градског превоза на линији 71 опет нестао без трага.

Његова власница Светлана Личина после фотографије из кабине возача аутобуса, која се појавила на друштвеним мрежама, понадала се да ће успети да пронађе свог љубимца, али јој је нада врло брзо утихнула, јер јој је возач јавио да га је видео у наручју другог човека.

Како за Новости прича, облепила је читав крај фотографијом Белог, али се боји да је украден и да неће успети да га врати.

- Ми станујемо на Зеленом венцу и он је нестао када је мој син ушао у продавницу, а оставио га испред на повоцу - препричава наша саговорница. - Вероватно га је неки пас уплашио и он је побегао. Ушао је у аутобус 71, који је са Зелењака ишао према Бежанији. Ту га је спазио возач и пошто је био у оделцету, схватио је да је власнички, па га је пустио код себе у кабину. На станици код Лидла на Новом Београду он се унервозио и возач га је пустио да изађе. Занимљиво је да је то била баш станица на којој ми силазимо када идемо код наших пријатеља.

Фото: Фејсбук

 

 

Бели је, према речима власнице, после те авантуре на сувозачевом месту, ушао у други аутобус и од тада му се губи сваки траг.

- Звао ме је возач тог другог аутобуса, а који је после објављивања приче на мрежама, схватио да је тог пса видео са "власником" на својој линији, али није помишљао да га је он отуђио, већ да је његов пошто га је држао - каже Личина.

- Ипак, надам се да је спавао на топлом и да ће он пошто види ву причу, ипак, одличити да га пусти како би се он вратио својим старим власницима, односно нама. Целу ноћ сам преплакала, не могу да спавам док се не врати.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".