Наиме, Јасмина је глумила заносну певачицу Јелену у филмовима “Секула и његове жене” и “Секула се опет жени”, а појављивала се и у филмовима “Шећерна водица”, “Томбола” и “Ортаци”. Снимила је и неколико песама и била је учесница ријалитија, али је највећу пажњу на себе привукла везом са режисером Драгославом Лазићем, бившим мужем глумице Снежане Савић.

Фото: В. Данилов

 

 

Тада се причало и да је Меденица главни разлог развода Савићеве и Лазића који имају и ћерку, такође глумицу Аниту Лазић Тодоровић. Ипак, Јасмина је све то негирала.

- Лудо сам волела само једног мушкарца у животу. Када смо се разишли толико ми је било тешко да сам пожелела да одем негде и да се никад не вратим. Тај мушкарац је био Драгослав Лазић, бивши супруг глумице Снежане Савић. Када су се они разводили, Драгослав и ја смо се упознали и то је била права љубавна бајка, какву свака жена може само да пожели.

- Увек ћу га волети. Живели смо осам година заједно. Из те везе и страсти су настале све моје улоге. Он је у неку руку био и срећан да није са Снежаном јер они то нису имали. Драгослав ми је свако јутро остављао поруку на јастуку са ружом на којој је писало "Волим те највише" - рекла је она својевремено у једном интервјуу, пренео је "Блиц".

Како су Драгослав и Јасмина почели да живе заједно одмах након његовог развода од Снежане, многи су претпоставили да је “јабука раздора” заиста била Меденица.

- Они су се судски развели, а ја сам га убрзо после тога упознала. Не желим да се пласира прича да сам ја растурила њихов брак јер то није истина - рекла је Меденица о томе.

Ипак, њихова љубав није потрајала, а Меденица је и о томе говорила:

- Пукла је од љубави. Нисмо могли више да поднесемо ту страст и жељу да стално будемо заједно. Тако нешто се деси само једном у животу. Љубав је чудо. Врела крв је опсесија коју мало ко доживи на прави начин у животу - пренео је поменути медиј.

Ипак, Лазић је успео своју срећу да пронађе и то поред 30 година млађе глумице, Драгане Туркаљ. Њих двоје су чак добили и близанце, ћерку Искру и сина Лазара, када је глумац имао 76 година.

Иначе, Снежану Савић добро познајемо већ деценијама, али о њеном приватном животу можда нисте знали неке невероватне детаље.

Зна се да Снежана има ћерку Аниту, која је такође глумица, а добила ју је са бившим супругом Драгославом Лазићем. Лазић сада има 85 година, са Снежаном дуго није у браку, али један детаљ његовог живота веома је занимљив.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".