Овим речима је описала сцене ужаса у улици Дула Караклајића 31 у Лазаревцу, где је Јасмина С, како се сумња, убила супруга Синишу и данима држала његово тело у стану у ком је боравило њихово троје малолетне деце, а потом је покушала да се убије пререзавши врат.

Да је у њиховом стану дошло до трагедије сазнало се када су уплашена деца позвонила комшији на врата.

- "Мама се убила", то су му рекли и дали му опроштајно писмо које је написала. Он је видео само да на крају пише "Воли вас мама", њих је увео у стан, а папир је дао пријатељу који је тад био код њега, а касније полицији. Децу је увео код себе у стан, а он је отишао тамо, покушао је да уђе у дневну собу, али му је са друге стране нешто пружало отпор, односно није могао због Јасмининог тела да уђе и тад му је све било јасно, позвао је полицију - тако саговорник описује тренутке када је почела драма.

Остале комшије су сазнале да се нешто дешава тек када је стигла Хитна помоћ.

- Видела сам кроз позор Хитну, препознала сам Јасмини на носилима, сишла сам, али нисам могла да претпоставим шта се десило. Дошао је њен син из првог брака и инсистирао је да му кажу шта је то у стану испод ћебета, питао је неколико пута, а онда му је један полицајац рекао "Хоћеш да ти кажем шта је? Још један леш" - каже прича саговорница:

Саговорница објашњава да Јасмина и Синиша имају троје деце, дечака од девет година и две девојчице од осам и шест, али и да њих двоје имају по једно дете из првих бракова, Јасмина сина Д. М. (21), а он кћерку, која живи са мајком. Из њиховог стана се за пет година, колико су ту живели, није чула свађа, једино што је допирало били су звуци дечије граје.

- Никада, заиста, нисмо чули да се свађају, вичу, туку, али ко зна шта се унутра дешавало, ево видимо сад да ипак није било све у реду. Само су се деца чула.

Ни према понашању њихове деце није се могло претпоставити, каже, да се у четири зида дешава ишта лоше.

- Нисмо са њима били блиски, комшијски однос смо имали. Теме кад се сретнемо уобичајене, мој муж са њим око кола, јер је Синиша стално нешто око кола поправљао и чачкао, ја са њом о деци, о свакодневним стварима и заиста никад није била непријатна - наводи и наставља:

- Деца су им предивна. Са прозора машу увек мом супругу, јаве се, преслатке девојчице. И њен најстарији син је добар момак, студира сад, упао је на буџер, ту је живео, а сад је више код девојке, ради у некој перионици, добар младић.

Све их је оставио у шоку, према њеним речима, и сам догађај и то што након тога нису ништа чудно десет дана.

Рекла је деци да не улазе код леша

- Његово тело је ваљда било у дневној соби, а она је рекла деци да тамо не улазе... Не знам. Нисам их виђала ових дана, комшијама које су је среле рекла је да њега нема у последње време јер има висок крвни притисак и да је због тога у болници - прича потресена жена у даху:

- А ја сваки дан пролазим испред њихових врата, сваки дан сам ту пролазила кад сам ишла у продавницу, то вече нисам могла... Нисам могла да помирим да се иза врата десило убиство и да је ту са нама живи неко ко је могао да уради то.

Куповала хемију

Како се наводи, Јасмина је хемикалијама покушала да спречи да се непријатан мирис прошири. Наводно је супругово дело поливала киселином, средствима за чишћење и омекшивачем.

Да је последње недеље куповала већу количину хемије потврдили су и запослени у оближњој продавници.

- Она је редовно долазила и куповала средства за чишћење и то што јој треба за кућу, а сад стварно јесте носила веће количине, али нико није могао да наслути зашто - потврдили су запослени.

(Блиц)