Марија истиче да воли да пева и народне песме на својим концертима.

- Ред је био да се мало дружимо. Публика ми је недостајала поприлично, нервозна сам и једва чекам. Само да се сви лепо припремимо и све ће бити океј. За “Другу страну плоче” вероватно и јесам неке песме заборавила, неке сам певала на француском, тако да ће ми требати времена да се мало свега тога присетим. Крећемо са пробама јако брзо, биће океј - започела је Марија, која воли да пева народњаке на својим наступима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Марија Шерифовић

 

- Прошле године сам отпевала једну песму Шабана Шаулића, мислим да је била „Ружо румена“. Не бежим од народњака, они јесу моја шољица чаја, не ови модерни, него јелте традиционални - рекла је певачица.

Шерифовићка је прошле године стекла популарност и на Јутјубу када је избацила први влог и броји много прегледа. Гледаоци су имали прилику да виде неколико снимака у којима је главну улогу поред Марије играла њена мајка Верица Шерифовић.

- У кухињу ме прима само када треба да се снима неки влог, више ме тера. Критикује ме јер сам за разлику од ње поприлично нервозна. Она је мирна, дивна девица. Потпуно смо другачије. Њене критике имају везе са тим да сам брза за њу, све јој то иде на живце, а она је за мене превише сталожена особа. То је једна паклена комбинација - рекла је кроз смех и додала да ли ће поново сарађивати са њом.

Фото: З. Јовановић

 

- Мислим да не, “Ти ми увек требаш” је једна права песма за мајку и ћерку и нема потребе да се снима нова.

Честе свађе у “Звездама Гранда” са осталим члановима жирија су увек тема, а Марија каже да воли све колеге.

- Не бих волела никога да елеминишем јер онда не би имало смисла, не би било тих конфликата, тих проблема. Обожавам и Вики и Милија, а да се такмичим узела бих себе за ментора - без размишљања је закључила певачица, која не жели да износи у јавност цифру хонорара.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Имам уговор који истиче ове године, али нема потребе да говорим јавно о томе - истакла је певачица.

Марија је била победник Евровизије 2007. године, прошле је пружала подршку групи “Хурикејн” у Холандији, те се наше логично питање тицало предстојеће Беовизије.

- Немам фаворита, немам ни став - рекла је Марија, која донекле живи на релацији Америка - Београд:

- Кад год имам слободног времена тамо сам, заправо је пола-пола. Тешко је одабрати где бих пре живела, али за нешто што се зове миран живот, то је дефинитивно Америка. Доста се спекулисало о њеном односу са певачицом и бившом учесницом “Звезда Гранда” Џејлом Рамовић, а Марија каже да је трачеви не дотичу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dzejlaramovic

 

- Супер смо, чујемо се, све је у реду. то је једини став свих нас. Не интересују нас коментари - саопштила је Марија.

Марија је прокоментарисала изјаву Ђорђа Давида, који је пре неколико дана рекао да поједини аутори траже новац и забрањују да се њихове песме изводе у најгледанијем музичком такмичењу.

- Знам о чему се ради, то јесте проблем. Неки аутори сматрају да то што им се песме певају у такмичењу треба да буду плаћени. Не бих да улазим у то, могу само да говорим у своје име, да бих увек апеловала својим ауторима да дозвољавају да се песме изводе у што већем броју и где год, поготово у такмичењима, то је мој став - закључила је певачица.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".