Један од чуднијих десио се пре две године у Сједињеним Америчким Државама када је једна жена решила да тестира своју веру тако што је напрасно прешла у супротну траку на ауто-путу.

Надежда Рејли из Драмса у Пенсилванији возикала се једне вечери почетком јануара 2020. у свом аутомобилу чекајући, како је касније рекла полицији, позив од Бога.

Након неколико сати она је одлучила да "своју веру стави на тест" и јурнула на аутомобиле који су јој ишли у сусрет на аутопуту 93 код Ведерлија.

Надежда (31) није повређена у инциденту који се догодио 7 јануара, пренео је "Њузер". Она је касније ухапшена, а полиција је у извештају навела да је "она разумела да се Бог постарао за њу јер није повређена".

Надежда није показала ни забринутост ни кајање због других људи који су повређени у инциденту. Штавише, рекла је да не мари да ли је неко повређен "јер се Бог стара и за њих".

Двоје људи је повређено кад се она својим аутомобилом забила у њихов. Они су збринути у болници, а Надежди је одређена кауција од 50.000 долара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".