Међутим, Миљана се након неславног изласка из Имагинаријума и љубавног бродолома вратила у Ниш, али се није препустила очајању, те је љубавну срећу нашла поред Ненада Мацановића.

Иако су медији причали да је пар раскинуо и да је Миљана из освете објавила фотографију Ненадовог полног органа, Кулићева је то демантовала и према њеним речима, њих двоје уживају у љубави. Нераздвојни су, о чему сведочи и чињеница да ће Миљана заједно са дечком ући у пету сезону Задруге већ следеће недеље, пише "Информер".

Миљана је у разговору за поменути портал открила да је у фази последњих припрема пред улазак и да је ускоро можемо очекивати на малим екранима.

- Да, све је уреду између мене и Ненада и треба да уђемо заједно у ријалити. То ће се десити следеће недеље, или најкасније за две недеље, али улазимо сигурно. Имала сам корону, сада треба ПЦР тест да урадим, да пошаљем Милици Митровић и да одемо на договор.

Оно што ће бити посебно занимљиво је Золина реакција на њеног новог дечка, с обзиром да се ди-џеј из Дервенте још налази у ријалитију!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".