Туча се догодила у врњачком парку, недалеко од једног познатог угоститељског објекта у центру Врњачке Бање када је, према незваничним информацијама, група младића из још непознатог разлога извела А.А. напоље из кафића, и према причи очевидаца, брутално га претукла.

Због задобијених тешких повреда А.А. је најпре превезен у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву, а потом је услед озбиљности озледа у критичном стању хитно пребачен у Клинички центар у Крагујевцу где је одмах прикључен на апарате, док су нападачи побегли у непознатом правцу.

Према причи очевидаца, А.А. је те вечери изашао са двојицом другара на рођенданску прославу.

- Један младић га је позвао да изађе из локала напоље, и ту га је сачекало њих неколико, чини ми се седморица. Почели су да га брутално туку ударајући га и каменом у главу док је немоћно лежао на плочнику. Мислим чак и да су силеџије све снимале мобилним телефоном – каже наш извор из Врњачке Бање.

По причи очевидаца, на место инцидента убрзо су пристигли припадници Министарства унутрашњих послова који, како сазнајемо, предузимају све мере на утврђивању околности под којима се инцидент догодио и трагају за М.З.

Осумњичени младић  који је наводно предводио тучу, како се прича у престоници српског туриума, због сличних ствари, силеџијског и бахатог понашања, већ је познат овдашњој полицији, док повређени А.А. није био конфликтна личност.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".