Како Курир Старс сазнаје од Анастасијиних бивших комшија из луксузне зграде на Дорћолу, она је претходног викенда била у стану како би из њега узела остатак својих ствари и однела их у породичну кућу на Дедињу, где се и вратила након раскида.

- Видео сам Анастасију у суботу. Дошла је предвече да би покупила неке ствари из стана. Мислим да је досад све успела да пресели. Нама је баш жао што је отишла одавде, били су леп пар. Тек што се преселила овде, а већ се исељава. Донела је много ствари, ни она се није надала да ће се романса завршити тако брзо. Дуго су уређивали све, и ето... Раскинуше. Ипак, деловала ми је сасвим у реду, није била тужна. Брзо је све завршила, два-три пута се пењала горе-доле са неким кутијама. Са њом је била и другарица. Доле код гараже ју је чекао возач, који их је одмах одвезао након што су завршили пресељење - рекао је комшија.

Подсетимо, већ недељама се у јавности спекулисало да су Анастасија и њен дечко Ђорђе раскинули љубавну везу, а све због тога јер су све мање времена проводили заједно у Србији због одвојених путовања и пословних обавеза.

Они су прошлог уторка, након пет година забављања, ставили тачку на своју љубавну причу. Разлог раскида је раздвојеност, али и друге у овом моменту непремостиве разлике. Раскид је ствар њиховог заједничког договора, а пошто нема речи о постојању трећих особа, Анастасија и Ђорђе су се крајње пријатељски разишли.

Иначе, Ђорђе је луксузан дуплекс на Дорћолу за девојку и себе платио чак 750.000 евра, а први комшија им је био глумац Милош Биковић.