Током ноћи снег се очекује понегде и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије. Најнижа температура од 0 до 5, највиша дневна од 12 до 18 степени.

Ветар слаб и умерен јужних смерова, после подне и увече у скретању на северозападни, који ће у зони фронта бити појачан.

Временска прогноза за Београд

У Београду ујутру и пре подне претежно сунчано и топлије, после подне наоблачење са кишом и пљусковима. Ветар слаб и умерен јужних смерова, после подне у скретању на северозападни.

Најнижа температура око 5, највиша дневна око 16 степени.

Временска прогноза наредних седам дана

У Србији у уторак претежно облачно, местимично са кишом, на планинама са снегом уз повећање висине снежног покривача. Снег се ујутро и пре подне очекује понегде и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије. После подне и увече постепено разведравање са севера. Дуваће умерен и јак северозападни ветар.

У среду пролазно наоблачење, повремено са краткотрајном кишом, на планинама са снегом.

У четвртак на северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно. Још ујутро и пре подне у планинским пределима провејавање слабог снега, а затим суво уз постепено разведравање.

У петак претежно сунчано и топлије, а за викенд хладније - у нижим пределима повремено краткотрајна киша и суснежица, а на планинама снег.

У понедељак променљиво облачно и суво.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".