Весна и Ђоле Ђогани важе за један од најскладнијих парова на естради, упркос скандалу који се појавио прошле године.

Своју љубавну причу живе већ две деценије, обоје одлично изгледају, иако Весна скромно каже да се труди да парира Ђолету, јер је он тип-топ. Код њих места љубомори нема. Како каже, много причају о свему , као да су једно другоме психотерапеут, али то је оно што је у браку и најважније, јер се причом све решава.

Фото: Милена Анђела

 

Када је почела заједнички живот са Ђолетом, била је и "прељубница" и "отимачица мужева" и на стубу срама. Свега тога била је свесна, али је није дотицало.

- Никад ме то није дотицало. Од првог момента сам решила то у својој глави. Ми смо прво почели пословну сарадњу. Схватила сам да јавност не могу да мењам, осим да утичем својим делима. Не желим да губим своју енергију и снагу да удовољавам свима њима. Сигурна сам у нашу заједницу, када је почело да буде емотивно и поприма другу димензију, схватила сам да ми нико ништа не може ако ја с њим у четири зида имам искрен однос. Сада сам зрела, треба ми 5 минута да рашчистим са собом, али свесна сам да ће ме то увек пратити. Ми смо 20 година заједно, нисмо 2 минута, али неки људи никако да схвате - рекла је Весна која и данас негде у коментарима наилази на осуде.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

- Да ли си га икада у Ђолету гледала мушкарца док си била плесачица у групи, а док је он био у браку са Слађаном? - питао је водитељ у Гранд магазину.

- Не, Не, не... Тотално другачији тип мушкарца ми се допадао у том узрасту. Мени је нешто касније кликнуло, сазрела сам, имала 24 године, и после годину дана неког путовања само сам схватила да ме досадашње приче у везама нису комплетно испуњавале. Приметила сам да се ми допуњујемо... То могу да схвате само они који су то доживели - рекла је Весна Ђогани. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".