Барбара каже да до туче није дошло, али да је тачно да она и Дарко направе русвај у сваком хотелу у ком одседну.

- Ја не знам више одакле долазе те информације, ко шта ради ми се само бијемо... А ми сваку собу хотелску демолирамо, тачније оставимо у жешћем хаосу, јер увек каснимо на авион, или негде и увек је трка, фрка, копај, померај, тражи ствари иза кревета и тако даље - поручила је Барбара о наводном скандалу у Бечу.

Подсетимо, како су синоћ пренели медији, они су направили скандал у Бечу и то у соби хотела у коме су одсели.

Како тврде упућени, свађа је била жестока, а штета коју су начинили је неколико хиљада евра, што су морали да надокнаде. Када се у медијима појавила вест да је певач запросио своју девојку, такође певачицу, многи су помисли да је то крај скандалима и насловима који прате овај популарни пар. Међутим, у њиховом љубавном гнезду страсти се не стишавају.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Не знам одакле да почнем причу о Барбари и Дарку, ово није ни први, а познавајући њихов темперамент, ни последњи пут. Истина је да је енергија и страст између њих лудачка. Обоје воле да попију, а када претерају настане хаос. Тако је било и недавно у Бечу. Они су одсели у соби једног хотела у том граду, били су у граду и мало више попили. Тако пијани отишли су у хотел и почело је дивљање. Цео спрат се орио од њихове вриске, онда се чуло лупање, бацали су све што им је пало под руку. Гађали су једно друго чиме су стигли, демолирали су апартман - рекао је извор близак пару.

(Пинк.рс/Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".