Младић је 28. децембра отишао од куће без поздрава и све време се никоме није јављао. Његова мајка и полиција су данима трагали за њим у страху да се није догодило оно најгоре, иако је било назнака да је можда отишао у иностранство да ради. Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић" истакао је да је случај специфичан по томе што је дечко сам најавио одлазак.

- Узео је документе и рекао је да ће ићи да ради у иностранство. Оно што је још специфично је и то да смо константно добијали поруке, људи који су га видели, врло тачни описи, рецимо возач на линији 70 који нам је до детаља све описао, како се понашао, како је радио. То је био јак траг да је Алекса жив. Људи су показали огромну свест и емпатију, и помогли да се Алекса нађе - рекао је Игор Јурић.

Фото: Таннјуг/Драган Кујунџић

 

 

Како је Јурић рекао, нису желели још да контактирају Алексину мајку и додали су да ће је сутра контактирати.

- Тренутно је у лошем здравственом стању. Морам да кажем да је заиста тешко подносила целу ситуацију. Не можемо да говоримо о Алексином нестанку - поручио је Јурић.

Оснивач фондације "Тијана Јурић" је открио да треба узети у обзир и да је Алекса изгубио оца само неколико месеци пре нестанка и одласка од породице.

- Алекса је преживео породичну трагедију. Наиме, отац му је умро неколико месеци пре његовог одласка - открио је Јурић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".