Он чува своју приватност, па се тако о његовом животу мало зна. Међутим, пре четири године његове комшије проговориле су о њему и откриле какав је заправо Милан када се камере угасе.

- Никакав је комшија, никада ми се не јави. Пролази као поред турског гробља. Не знам да ли је умишљен зато што је познат, не упуштам се у ту анализу. Моје мишљење је да човек живи свој живот и да га други не интересују. Пролази он често поред мене, не може да нађе паркинг. Паркира се овде, па тамо, некада испред моје куће. Никада ништа није рекао. Млађи је, брате слатки, и ако он неће да се јави, што бих се ја јављао. Сем што живимо у истој улици, ја немам ништа са њим - рекао је тада комшија Дражен за медије.

Комшиница Нада мисли да је Милан добар водитељ, а памти га још од емисије "Летећи старт", али да јој се никада не јави када прође.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ми смо од Миланове зграде друга кућа. Једноставно прођемо једно поред другог, али се не јављамо. Не гледам га на телевизији често. Сећам га се у емисији "Летећи старт", тад је био најбољи и најдуховитији. Не пратим ове сада емисије које води, само када "шетам" канале налетим на њега. Поседује доста хумора који показује на сцени. Глумац је, тако да то њему лако полази за руком. Виђам му често супругу када довезе децу из школе. Некада њих заједно на мотору. Прекјуче сам га баш видела, он има кацигу, а деца немају, али можда их је возио само по насељу мало. Комшије смо, али увек ми се чини бахат и надобудан. Желим му у сваком случају све најбоље - искрена је Нада, док га Вера, која живи преко пута, хвали:

- Симпатичан је јако, веома драг и пријатан. Лепо води те емисије, увек је весео. Има двоје мале дечице, срећем га често. Води их увек негде са собом. Добар је према комшијама - рекла је Вера.

(Пулсонлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".