Ђани, је познат и као краљ бакшиша и најтраженији фолкер на нашој естради, у емисији је говорио о темама о којима досад није јавно говорио, па се тако присетио свог детињства и одрастања на Косову, породици, наркотицима које је пробао у прошлости, али и тајнама са естраде које се многим његовим колегама неће свидети када их буду чули.

Фото: АТА имагес

 

- Живот на Косову ми је био као и код сваког другог клинца. Преко дана мало чувамо краве, мало фудбал, мало козе... Моја покојна баба је имала козу, волела је да пије козје млеко и ја сам морао да је чувам. Док сви моји другови играју фудбал, ја сам морао да чувам козу... Гледа она мене, гледам ја њу. Једном сам је отерао у детелину да се наједе, замало коза да рикне, тукли су ме два дана! - присетио се фолкер уз смех, откривши да је требало да се зове Градимир.

Ђани из периода детињства посебно памти када су Албанци покушали да му силују тетку.

- Све је кренуло кад је Тито умро. Тада сам преко распуста одлазио код бабе у Урошевац. У тој улици су живели сви Албанци, тад су почеле провокације, да бацају петарде... Била ми је фрка, одмах сам отишао за Липљан. Ту су Албанци хтели да силују моју тетку, дедин брат је спасао у последњем тренутку - испричао је Ђани.

Фолкер је познат као неко ко воли да попије, а сада је открио и које пиће му је омиљено.

- Жестину не волим да пијем, можда само вискић-два. Пиво обожавам, али сам морао да смањим због здравствених разлога. То је Б витамин, само што после петнаестог пива само идем у тоалет, ко старамајке! Два пута сам имао упалу панкреаса. Могу да попијем две гајбице пива сам, кад сам расположен, кад се лепо мези уз друштво. Лепо ме ради. Легнем ко јагње, устанем, врућа чорба и истуширам се, ко Тито! - био је искрен Радиша.

Током емисије признао је да је користио дрогу, али и да му је једна колегиница прва дала наркотике, због чега се покајао.

- Дрогу сам пробао у младости. Никакав осећај није био. Давно ми је то понудила једна старија колегиница, нећу да је именујем. Ја био расположен, суперхиперактиван, кад сам то пробао, ухватила ме је параноја... и никад више! Пробао сам једном и траву, то је нешто најгоре што сам узео, од трећег дима мислио сам да ће ме наћи на ауто-путу. Пакао! - завршио је Ђани.

Многе колеге осудиле су Трајковића када је на једном весељу пио из ципеле, што је многима било гадно и понижавајуће.

- Мени је то био ћеф, било ми је лепо. Уопште се не кајем. Свашта сам радио за бакшиш, једном ме је друг виљушкаром возио по селу с хармоникашем док сам певао. Мени је то лепо, то је мој живот... - рекао је искрено Ђани.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".