Одговор који је недостајао тицао се провокативног питања које јој је водитељка поставила јер је имплицирало да су представнице шоу-бизнис сцене и учеснице ријалитија заправо жене лаког морала. Незадовољна третманом и монтажом емисије, Живковићева је у објави описала цео случај и обратила се ауторки емисије, па захтевала јавно извињење како њој тако и њеним колегиницама.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Сања, ти зовеш у емисију госте да би их потом вређала, понижавала и омаловажавала и на крају креираш онако како теби одговара. Ја то не желим и желим јавно извињење, не само за себе већ за све моје колеге - написала је Каћа испод низа од чак четири сторија у којима је до детаља изнела проблем са водитељком.

- Сања Маринковић је склонила (избацила из емисије) мој одговор на питање да ли ријалити учеснице и певачице мушкарци доживљавају као жене лаког морала и ограничене интелигенције, па сам принуђена да прокоментаришем овде. Моја дужност је да одбраним себе, своју професију и све своје колегинице које се кроз живот поштено боре и зарађују свој динар - започела је Каћа, па наставила:

- Мој одговор који је Сања исекла је гласио: ’Предрасуда има и биће, а што се тиче промискуитета и жена лаког морала, има га и међу водитељкама и међу адвокатима, агентима, лекарима... Не реагујем никако јер ме оне не погађају - написала је Каћа.

Каћа је потом јасно ставила до знања да не жели да буде погрешно схваћена па да на крају испадне да се слаже са ставом Маринковићеве.

- С обзиром на то да је мој коментар избачен, то може врло лако погрешно да се протумачи и да испадне како се ја слажем са свиме што она говори. Не знам која је била Сањина намера, али је свакако увредљива, не само за мене већ и за моје колеге - закључила је Живковићева.

Сања Маринковић после свега каже да нема за шта да се извињава Катарини.

- Због чега да се извиним? Нема овде никаквих проблема, наши тимови су се чули и све је у реду - почела је Сања и додала:

- Када сам се консултовала са продукцијом и монтажерима, избацили смо део од 10. до 15. минута јер су се преклопиле две изјаве и није било могуће добити чист рез. О томе сведочи и сиров материјал. Сем техничких момената, друге намере није било. Каћа је мој драг гост, даје паметне одговоре и добар је саговорник. Немам црну листу и опет ћу је звати у емисију - рекла је Сања.

Катарина није са друштвених мрежа уклонила објаве, а како нам је рекла, нема ни намеру. Чини се да није поверовала у Сањину причу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прочитала сам њену изјаву како каже да није успела да сав материјал смести у тих сат, сат и по времена емитовања, па га је онда кратила по сопственом нахођењу и мене ускратила за коментар на њено увредљиво питање - каже Каћа и додаје:

- Ако јој не полази за руком да организује и води једну такву емисију, онда нека пређе на нешто мање захтевно где неће постојати никакав ризик да некога увреди нити омаловажи. Њена оправдања су смешна, мени се није извинила али јесте мом менаџеру и нуди сирови материјал са мојим одговором који бих ја могла да окачим на Инстаграм или Јутјуб - класично вређање интелигенције. И даље сам чврсто при ставу да нећу више гостовати код ње, јер зашто бих гостовала тамо где ме вређају и где она емисију завршава реченицом: „Е па, драге моје, хвала вам што се нисте правиле глупље него што јесте“. На крају, ако није било места за мој одговор, онда није требало да буде места ни за њено питање - рекла је Живковићева.

Каћу подржале колегинице

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Објава Каће Живковић наишла је на одобравање њених колегиница које су је коментарима на Инстаграму подржале и похвалиле њен став. Милена Ћеранић, Риалда Карахасановић, Александра Бурсаћ и Маја Николић само су неке од певачица које су јој послале поруке:

- Браво - написала је Александра Бурсаћ.

- Тако је, драга моја. Ја сам изашла из њене емисије јер је неваспитана и безобразна и сече питања и моје излагање. Кад јој не одговара шта имам да кажем, прекида ме и сече да бих јој рекла оно што она жели да чује! Сања је ретко глупа и безобразна водитељка и веруј ми да овако љубоморну и злу особу одавно нисам упознала. Тежак комплексаш и олош - навела је Маја Николић.

- Тако је, бре - написала је Милена Ћеранић, док је Риалда Карахасановић ставила емотикон који означава аплауз.

(Alo)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".