Глумица се носи са свим животним недаћима, нарочито током пандемије корона вируса, како би ћерки обезбедила све што јој је потребно.

Фото: Taнјуг/Зоран Зештић/нр

 

- То је нешто најважније и најлепше у мом животу. То је право богатсво и суштина живота. Она иде у други разред и још није на онлајн настави. Ја мислим да сам много жена мотивисала и драго ми је. И жене у каснијим годинама могу да оставе потомство. Није тешко бити мајка, ту су неке компликације које су свакодневне. Није лако изгурати у послу и дружењу, па тако ни у мајчинству. Родитељи су ту виспрени и жилави... Моја ћерка је пуна питања, она је знатижељна да чује шта сам ја радила у животу. Воли да ме гледа кад радим и била је отварању Скадарлије и тако је поносна била што ја баш ту радим. Много је лепо то, не доживљавам то као нешто тешко. Ја покушавам да нађем начине да пливам у свему томе. Битна је љубав. Из силне љубави и жеље сам ја и постала мајка и љубав је кључна реч у нашим животима - рекла је Љиљана и додала да јој нимало не представља терет то што је самохрана мајка.

Фото: Jutjub принтскрин/

 

Дарија је потпуно променила Љиљанин живот, оплеменивши га,

- Много је људи који ми честитају на храбрости. Мени је то чудно, мислим да би се свака мајка у мојој ситуацији тако понашала. Поред мене корача једно дивно младо биће, које ја усмеравам у животу. Пуне смо приче и радости, све је то велика животна радост. Она је изразила жељу да буде адвокат. Почела је да свира виолину, али она ће бити адвокат - закључује Љиљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".