Ован

У позитивном заносу понекад мислите да је све могуће и лако остварљиво. У љубавном животу или у односу са вољеном особом делујете врло енергично. Имате прилику да чујете позитивне коментаре о свом изгледу и понашању, или о ситуацијама у којима сте оставили запажену улогу. Годи вам нечија емотивна наклоност и пажња коју добијате. Имате жељу да се наметнете у нечијем друштву и вешто користите своје заводничке способности.

Фото: Депозитфото

 

 

Прижељкујте узбудљиву љубавну романсу или страсну везу. У складу са својим темпераментом и емотивним статусом, одговорите на прилику која вам се нуди. Ако се налазите у љубавној или брачној вези, очекује вас задовољство уз вољену особу. Нема потребе да се доказује на некој другој страни, осим ако не сумњате у будућност своје везе. Ако сте млади или слободни будите довољно тактични, сачекајте на нову љубавну прилику која долази изненада.

Бик

Водите диманичан живот и често се налазите у интересантном друштву. Пријатељске емоције, знаци пажње и нежности уливају позитиван импулс у ваше распложење. Најлепше задовољство прижељкујете у љубавном животу и у односу са блиским особом. Атмосфера љубави, искрена размена емоција и блиски контакти, имају посебну "чар" која вас покреће на акцију. Све је лако, када се љубавне коцкице сложе у заједничку слику.

Прија вам сентиментална нота коју партнер уноси у заједнички живот, а моменти романтике и узаврелих страсти делују као посебан изазов. Ако сте млади или слободни, очекују вас занимљиви контакти. Заблистаћете у правом сјају у љубавној романси са једном несвакидашњом особом. Нема потребе да се ваша романса заврши на узбудљивом и пролазном флерту, увек постоји и "лепши део стварности" који не треба пропустити.

Близанци

Делујете напето у љубавном односу, не допада вам се психолошки притисак који осећа и иритира вас партнерово понашање. Због емотивних несигурности имате потребу да проверавате свог партнера, покушавате да утврдите сличности и разлике које вас удаљавају.

Фото: Депозитфото

 

 

Проверите своје емотивне сумње на време и преузмите иницијативу. Ако сте слободни, неко ће вас шармирати својом атрактивном појавом или необичним стилом удварања. Изузетно вас привлачи комбинација емотивних, страсних и интелектуалних веза, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Нема потребе да компликујете свој емотивни однос или да поставите "строге услове", које неко не може да испуни.

Рак

Ако сте у вези: Са брачним или емотивним партнером моћи ћете да се усагласите око свега што је важно да би ваш однос функционисао без већих потешкоћа. Мада неће бити у могућности да са партнером проведете онолико времена колико бисте желели, време које ћете утрошити на друге ствари показаће се корисним за обоје, јер ће вам донети материјалну корист на дуже стазе.

 

Фото: Депозитфото

 

 

Ако сте у вези: Биће вам потребна подршка и разумевање од стране вољене особе, на шта ћете наилазити увек када вам затреба, али ће ипак у најважнијим тренуцима партнер бити уз вас. Потребно је да порадите на остваривању заједничких циљева, јер ћете имати повољне околности у вези тога, што ће допринети складном односу измађу вас двоје.

Ако сте слободни: Биће вам тешко да приђете особи која вас већ дуже време привлачи јер нећете бити сигурни како ће се поставити и да ли ће ваш наступ бити успешан. Када се коначно одлучите да то учините, схватићете да је та особа заинтересована за неког другог или је недавно ушла у везу. Након тога ћете се наћи на мети особе која је у вас заљубљена и која ће вас прогањати и покушати да вас увери како вам је идеалан партнер. Вама ће бити сувише, а потенцијални удварач вас неће привлачити.

Лав

Породични изазови ће добрим делом заокупити вашу пажњу у приватном животу. Они у везама балансираће између партнера и породице с тим да ће им однос с вољним особом мало запињати. Самци ће остати код куће.

Девица

Неки ће у драгој особи препознати свог идеалног партнера. Биће помало збуњени, али и спремни на акцију. Такође ће их све више обузимати потреба за нежношћу и пажњом. Имају право на то, па нека изразе своје потребе.

Док ће вам партнер предлагати разне опције како ћете провести слободно заједничко време, ви ћете стално нешто приговарати. Неки ће дувати у хладно и у свакој ситници видеће разлог за бригу. Треба вам опуштања и весеља.

Фото: Депозитфото

 

Вага

Ако сте у вези: Бићете пуни иницијативе и стално у покрету, чиме ћете позитивно утицати на вашег брачног или емотивног партнера. Умећете да у вашу везу унесете динамику и да испуните сваки заједнички тренутак. Ваши предлози ће већином бити прихваћени са одушевљењем.

Ваш партнер ће вам препустити и допустити вам да предводите и иницирате заједничке активности, али будите пажљиви да не претерате у иницијативи. Допустите свом партнеру да повремено преузима вођство, предлаже заједничке тренутке, води главну реч. Ако будете настојали да све буде по вашем, доћи ћете до непријатне свађе у другом делу месеца.

Ако сте слободни: Почните да привлачите особе супротног пола попут магнета. Деловаћете изузетно харизматично, што ће повећати вашу популарност и донети вам бројне шансе за улазак у нову емотивну везу. Како ће и ваша страственост бити појачана, могуће је да вам се догоди и неколико пролазних авантура пре него што се одлучите за особу са којом бисте започели озбиљну везу. Чувајте се појачаних страсти јер бисте могли да се заљубите у особу са којом нећете имати среће у љубави.

Шкорпија

Склони сте честим променама у расположењу и лагано губите емотивну контролу. Преувеличавате своје емотивне потребе и субјективно процењујте партнерско понашање. Зарад заједничке среће, учините све што је потребно да фасцинирате блиску особу, немојте дозволити да вам недостаје романтичност и нежност. Емотивна слабост или занос који осећате према једној особи представља добар предзнак, без обзира на строги глас разума. Учините неки посебан гест пажње у прилогу заједничкој срећи.

Ако сте млади или слободни, очекују вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће вас шармирати. Ваша добитна комбинација представља спој лепих и корисних ствари.

Стрелац

Са вољеном особом у овој недељи доживљавате неке, слободно се тако може рећи, идиличне тренутке. Наравно, срећни сте и испуњени, јер су заједнички тренуци које проживљавате са вољеном особом у овој недељи заиста посебни. Налазите се у вези која се развија у смеру о којем сте само маштали до сада. Биће између вас двоје неке прилично крупне речи изговорене и велики планови направљени у овој недељи.

Осећате да вам је будућност светла са особом са којом сте. Ипак, ако сте слободни, осећате веома велики притисак да промените свој статус. Радићете све не бисте ли упознали тог неког посебног већ ових дана. Ипак, неписано је правило да више желите и јурите за нечим што вам је све даље. На својој кожи ћете осетити ово правило у пуном обиму. Требало би да се опустите и да не размишљате о томе шта ће бити. Уживајте у спонтаној комуникацији, па и у флерту, који и не мора нигде да води.

Фото: Депозитфото

 

 

Јарац

Ваш емотивни занос је у силазној фази. Тренутно не размишљате о љубави, а партнера доживљавате као пријатеља. Интересантно је да то никоме од вас ни мало не смета. Прихватили сте обоје вашу везу као нешто што се мање-више подразумева. То је ипак потенцијално врло опасна ситуација, јер се можете несвесно везати за некога ко вам никако не одговара као особа и партнер. Иако сте фокусирани на многе друге животне проблеме, не би требало да ситуацију у љубави препустите случају.

Било би добро да са партнером поразговарате ових дана о томе како видите вашу везу у будућности. Слободне особе су у сличној позицији. Не размишљате о љубави. Нико и ништа вас не покреће. Руководите се основним инстинктима. Једно вече сте са једним партнером, сутра са другима. Најгоре од свега је што ни ви у томе не видите ништа лоше, па самим тим и не чините ништа да се ситуација промени.

Водолија

Осећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија вам нечије понашање и спремност да вам угоди на различите начине. Емотивни занос понекад треба контролисати, обратити пажњу на нечије коментаре. Све има прави смисао, ако постоји заједнички договор и добра воља. Прихватите реалну слику у љубавном односу. Суочавање са истином представља растерећење и најављује добар почетак.

Ако сте млади или слободни, очекују вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће вас шармирати својим појавом и стилом понашања. Нема разлога да се понашате сувише строго према вољеној особи. Слободно изразите своја потиснута осећања или намере. Учините неки посебан гест пажње у прилогу заједничкој срећи.

Фото: Депозитфото

 

 

Рибе

За вас је ово срећан период за љубавни живот. Али, ово је такође и повољан период за самоанализу и за истраживање дубљих нивоа, а то су проблеми у односу које је иначе теже разумети. Неко од вас ће бити усмерен на истраживање духовних или културолошких тема, тражење и откривање истине у двоје и, зашто да не, откривање света заједно кроз "љубавно царство и светове".

Може се радити о љубавима које су удаљене, о љубавној причи са неким ко живи на другом крају света, или једноставно, о романтичном путовању у двоје.