Заправо, недавно се сазнало и да су ноћ пред венчање сво троје провели у сузама. Дајана јер се удаје за, како је тада мислио, човека свог живота, а Чарлс и Камила јер нису заједно.

 

 

Иако је данас њихова љубав једна од најстабилнијих у краљевској породици, истина је да им почетак није био тако сјајан.

Упознали су се давне 1971. године, и од тог тренутка гледали су да сваког тренутка проведу заједно. Упркос снажној конекцији требало је да прође чак 3 деценије да би се коначно венчали. Нико не зна зашто су Камила и Чарлс испрва уопште и раскинули. Извори блиског пару тврдили су да је краљевска породица није преобразила, као и да делује "јефтино и недостојно наслеђе круне".

 

 

Са друге стране, Чарлс је био опседнут Камилом јер није била улизица нити је деловала као неко ко се за њега "залепио" само јер је принц. Међутим, већ 1973. године Чарлс се придружио војсци, а договор је био да га сачека 8 месеци, након чега јој је обећао да ће је оженити.

Сиротом Чарлсу је био сломљено срце када је сазнао да је Камила упловила у везу са бившим дечком, а потом и супругом Ендруом Паркером. Краљевска породица је ово дочекала са одушевљењем јер им није одговарало што Камила има репутацију "лаке" девојке. Међутим, ни Камилин брат и отац нису били одушевљени Чарлсом и сматрали су га "млакоњом која мора да слуша родитеље".

 

 

Иако неко време нису комуницирали, живот им је недуго потом укрстио путеве. Чарлс јој је све опростио, те су наставили да се виђају, а Ендру је за то знао. У жељи да се освети Чарлсу забављао се и са његовом сестром принцезом Аном.

Такође, Чарлс је већ упловио везу са Дајаном и венчање је било договорено. Дајана је знала за Чарлсову опсесију Камилом, преломни тренутак у њиховом браку био је када га је чула да изјављује љубав својој љубави.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Libelle Magazine (@libelle)

 

Након развода, принц је започео јавну везу са женом коју је волео пуне 3 деценије, а успео је и да издејствује одобрење да уђе у брак упркос томе што није била миљеница како краљевске породице, тако ни јавности.