Ово, нажалост, није једина туга која је снашла Голубовића. Он се нашао и у центру скандала због тога што је јавно рекао да ће се одрећи своје ћерке Вере због тога што је на захтев бивше супруге Иване суд у Краљеву одлучио да може да је виђа само једном недељно на сат времена. Он то, како каже, не жели да прихвати.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/кристина_спалевиц

 

- Не могу да верујем шта нам се дешава. Тужни смо и плачемо обоје. Кристина само лежи и не жели да устане из кревета - почиње разговор Кристијан.

- Она је добила коронавирус због чега јој је трудноћа постала високоризична. Доктори су одмах рекли да су мале шансе да се одржи јер је рана трудноћа у питању. Када је прокрварила, урадили смо труднички хормон бета ХЦГ и видели да је почео да пада.

- Пошто су прве недеље у питању и плод се још није формирао, како су нам доктори објаснили, надамо се да неће требати киретажа и да ће он сам отићи, будући да Кристина данима крвари - с болом прича Голубовић.

- Доктори очекују да бета ускоро падне на нулу и да то буде то јер уколико се то не деси, она ће морати на киретажу. Сви смо се радовали када смо сазнали да ћу постати отац по трећи пут, моја је грешка што сам одмах то поделио са свима. Био сам срећан, следећи пут то нећу тако урадити - каже он, и додаје да се нада да ће им се нова трудноћа ускоро поново десити.

- Лекари су нас охрабрили када су нам рекли да ћемо моћи поново да радимо на детету јер је она млада, а ја сам у пуној снази - истакао је Голубовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/кристина_спалевиц

 

Он се потом осврнуо и на изјаву да ће се одрећи своје ћеркице Вере због тога што је суд одредио да ће је виђати само на сат времена.

- Не желим да прихватим да ми неко одређује да видим ћеркицу на кашичицу, због тога сам рекао да ћу је се одрећи. Мени је то ужасно. Моја бивша супруга заједно са својом мајком жели да ми уништи живот - тврди Кристијан.

- Лажно су ме пријавиле да сам је тукао, суду је приложила доказе, модрице на рукама и леђима, али сви који ме познају знају да нисам насилан. Ивана не може да прихвати чињеницу да ја сада волим другу жену, па ми се свети преко детета - додао је Кристијан и открио да његова бивша жена крије ћерку Веру од њега.

- Последњи пут сам је видео пре два и по месеца, и то у парку док се играла. Договор је био да дођем по њу око шест сати, међутим када сам стигао испред зграде, Ивана ми је рекла да Вера спава, а знам да ме је слагала. Могу само да јој поручим да ћу се борити за своје дете - одлучан је Голубовић. Због Иване могу да ме ухапсе!

Кристијан Голубовић пожалио се да га бивша супруга Ивана малтретира и по сваку цену се труди да му загорча живот. Открива и то да због ње може поново да робија.

- Одјавила ме је с адресе становања и ја тренутно немам боравишну пријаву, судски позиви ми не стижу и због тога могу да ме ухапсе - рекао је Кристијан.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".