- Сматрам да је Ђоковић направио животну и каријерну грешку што се није вакцинисао. И због тога је Надал сада тај који је освојио 21. пехар, а не Ђоковић, Надал који је тек други пут узео Аустралијан опен. Он који се после деценије вратио као победник на овом турниру, а Новак је изгубио сигурну медаљу. Сигуран сам да би Надала тукао 3:0 и то у полуфиналу - рекао је Анђус, који не крије да је Рафа Надал показао одличну игру.

- Онакав његов повратак и тактика показали су да је искуство на страни Надала. Медведев се уплашио од победе, када је темпо спласнуо, до изражаја је дошло Рафино искуство. Он је стари ветеран - истакао је новинар.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Он је напоменуо и да му се ни мало не допада како се Новак Ђоковић тренутно понаша.

- Ја не знам ко Новака гура у све ово. Начин на који је пао, начин на који су се обрачунали са њим има елемената завере, али да се вакцинисао ништа од тога не би било. Ми сада имамо и други проблем, долази крај пандемије, а Аустралија може сада да се иживљава над њим, могу да му бране улазак три године. Ми се надамо да се прво промени Аустралијска влада, па да ће му дозволити улазак у земљу, па да ће играти најмање до 37. године. Ово што он сада ради, такође ми се не допада. Сада иде по црквама, манастирима и Будви. Ја њега уопште не видим на тренингу, виђам га по којекавим прославама, путовањима и пропутовањима, ја опет не знам ко њега у све то гура - закључио је Анђус гостујући на телевизији Курир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".