Наиме, Ана је у тренутку када је затруднела била гимназијалка и бебу је оставила у дом за незбринуту децу. Околина ју је осуђивала, а и њени родитељи нашли су се на стубу срама, јер како то обично бива, село их је оговарало, што је Ану посебно болело.

Фото: АТА имагес

 

"Желела сам да родим дете. Истина, нанела сам бол својим родитељима, јесам их осрамотила, то све стоји, зато је Игор неких осам месеци био у дому да би се та клима у мом селу некако довела у нормално стање и да би престале све те приче. Притисак окружења био је тако снажан и беспоговоран да је мој мали лепи син морао да се склони с очију безгрешних", говорила је Ана раније и додала да су је у селу сматрали нечасном:

"Плод моје младалачке љубави био је крунски доказ да сам недостојна, да ме је нечастиви обележио. Да сам се родила коју деценију раније, можда би ме као вештицу спалили или барем протерали."

Она никада није могла да се помири са тим да је њена беба далеко од ње и да се о њему брину други. Све то убрзало је њену одлуку да се бави певањем како би могла да створи услове за издржавање детета.
Тако је и било, а Ани је веома болно и данас да се сећа тих тренутака.

Фото: АТА имагес

 

"После страшних унутрашњих ломова, сместили смо Игора у дом. Велики комад мог срца тада је откинут и та рана никад неће зацелити. Сматрали су ме глупачом зато што "то" нисам на време убила. Или сакрила и оставила у некој удаљеној болници", наводи Ана и напомиње да је сина редовно виђала.

"Сваког викенда путовала сам да загрлим Игора, који би ми се смешио у кревецу, непогрешиво ме препознајући. До следеће суботе у животу су ме држали његов пудерасти мирис у ноздрвама и отисак његових мајушних усана на врату. Агонија је трајала неколико месеци, а онда је глас срца и разума ту птичицу вратио у крило", говорила је Ана раније за медије.

Њен син Игор био је много везан за Аниног парнтера Милутина Мркоњића, који је њега као и његову децу гледао као своју. Ана је данас у сјајним односима са сином и унуцима, а унук након Мркине смрти живи са њом у стану како не би била сама.

Фото: Н. Фифић

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".