Домаћи медији пишу да Тамара Ђурић на свом плацу у Малом Мокром Лугу отвара велики вртић и играоницу за децу. Како извор за медије тврди вртић ће бити јавног типа, али целу играоницу решила је да поклони својој наследници.

Тамара је од самог порођаја ћерку обасипала скупоценим поклонима, од скупих крпица, па до потпуно новог мерцедеса, али ово је до сада засигурно највећи и најскупљи.

Фото: ATA Images

 

По речима извора, за ову инвестицију старлета је овојила пореко 500.000 евра, а отварање се очекује крајем марта, а тим поводом се огласила и Тамара Ђурић.

- Не знам како сте то успели да сазнате, али кад ме већ питате, да, истина је. Постала сам власница једног плаца на тој локацији и решила сам да уложим новац у вртић али и у играоницу за децу. О цифрама никад нисам говорила то знате и сами, али да у питању је велика свота новца коју сам уложила. С обзиром да имам дете и да имам искуства са приватним бизнисом, ово је било више него логично да урадим. Приватан вртић за све малишане, а што се тиче играонице видећемо, нека за сада остане тако како сте чули, а можда на крају и не буде тако - говори Тамара кроз смех. 

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".