"Српском Том Џоунсу" то полази за руком захваљујући хипербаричној комори, у коју одлази често како би освежио гласне жице, сачувао плућа током пандемије вируса корона, али и због лепшег тена.

Чола је од свог лекара добио упут за једну државну болницу у Београду, где с времена на време удише чист кисеоник. Он као корисник здравственог осигурања на то има правo.

Фото: Д. Мило

 

- Чола је феноменалан. Није био скоро, али сећам се када је пре неколико месеци први пут дошао, сви смо били одушевљени. Дошао је са упутом свог изабраног лекара. Шалио се на свој рачун, а кроз смех је и рекао како удише кисеоник да би изгледао млађе и да би одржавао гласне жице. Хипербарична комора помаже да цео организам буде виталан, а њему изузетно значи због посла којим се бави.

Очекујемо га опет јер је сјајан, културан и човек из народа, испричао је један запослени ове установе

Фото: Д. Мило

 

У државној болници коју посећује Здравко Чолић, осим с упутом, када је коришћење хипербаричне коморе бесплатно, могуће је доћи и платити његову употребу. Цена по третману креће се од 9.000 до 10.000 динара. Из болнице су незванично потврдили да је Чола долазио у установу.