- Жив сам. Мислио сам да ћу овај тренутак проживети само са најближима, али дуго ће трајати, па да вас све упозорим да пазите на шта седате - написао је Лео у опису снимка на свом Инстаграм налогу

- Жив сам. Мислио сам овај тренутак проживети само с најближима, али дуго ће трајати, па да вас све упозорим да пазите на шта седате - написао је у опису објаве.

Лео је у видеу снимљеном у болници открио шта се заправо догодило.

- Жив сам и ван сваке животне опасности. Ишао сам на стене видети пећине које се налазе у мору и одлучио сам тамо да направим фотографију. И да није било до фотографије, сигурно бих тамо сео, појео сендвич и погледао залазак сунца, место је стварно предивно. Пробао сам пре ногама и све је деловало стабилно и да могу сести на стену, но како сам ја сео, стена се откачила. Висина је била око 20 метара, што су ми рекли касније. На пола пута, неких 10 метара сам пао, односно доскочио ногама, а претпостављам да сам тада сломио кук. То ме је одбацило у плићак, дакле још 10 метара. Стварно не знам како сам остао жив јер је дословно 30 центиметара воде - изјавио је млади плесач.

Хитна помоћ је ускоро дошла на лице места, али проблеми су настали због висине и немогућности да дођу до Леа и укажу му неопходну помоћ. Он се налазио у свесном стању, са бројним проведама, а са сломљеном руком је некако успео да се ухвати за стене. После сат и по времена до њега је дошао глисер који га је спасао.

- Био сам у води па нисам толико осетио бол у нози. Када сам мислио да више нећу моћи издржати, стигао је глисер, но и ту је настао проблем јер сам ја био у плићаку, а подручје је стеновито, па нису могли доћи до мене. На срећу, пао сам с руксаком, па сам некако успио доплутати до њих. Извукли су ме и пребацили у болницу - испричао је Павличић.

Он је на неопходну операцију чекао три дана, а дан несрећног догађај гледаће као нови рођендан.

- Поновно сам рођен и почињем бројати године од 2. 1. 2022 године. Све ће се вратити у нормалну, и нога и рука. Остаће само овај ожиљак, па ћу изгледати као да сам побјегао из затвора, али и то је у реду - закључио је плесач и додао да се нада да ће бити пребачен у неку од хрватских болница.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".