Како сазнаје наш портал, из СМС порука браће Јојке јасно се види да је један од браће био са девојком, док је други „скидао“ садржаје са мобилног телефона у то време, а да никакве комуникације са Гораном Џонићем није било.

- Резултати вештачења потврдили су одбрану браће Милошевић, да никакве везе немају са злочином и да су били у то време на потпуно другом месту.  ТУ се јасно види комуникација и време мало пре поноћи између Александра и његове девојке, где она пита: „за колико стижеш? Супер, излазим за пет минута ...стигла сам.. итд. То доказује да су се те вечери нашли и били заједо – рекао је бранилац браће Милошевић адвокат Младен Магделинић.

Вештачен је, како сазнајемо и телефон осумњиченог Џонића. У његовом телефону, према незваничним информацијама, није пронађен контакт са браћом Милошевић што потврђује њихове тврдње да са Гораном Џонићем и убиством његовог брата од тетке, немају никакве везе.

- У Џонићевом телефону не постоје никакви контакти са браћом Милошевић. Нађене су негове личне фотографије, позиви и СМС поруке који немају никакве везе са убиством Ђокића - каже наш извор из истраге.

У Више тужилаштво у Нишу ових дана требало би да стигне и налаз неуропсихијатријског вештачења Горана Џонића које је обављено у Специјалној затворској болници у Београду. Џонић је враћен у нишки затвор, а налаз вештака са нестрпљењем многи очекују.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".