Нумера "Мај" за кратко време је ушла у срца публике иако није постигла очекивани успех на једном домаћем фестивалу.

- Тако је. Радо је слушана, мени је јако драга. Она није победила, није се чак ни пласирала у прве три, али што се мене тиче она је права, лепа, женска и заувек ће остати у мом срцу - рекла је певачица у емисији "Гранд Магазин".

Фото: АТА имагес

 

Поред сјајног вокала, Биља важи и за једну од најлепших дама на нашој естради која је од самог појављивања неговала себи доследан стил који никада није желела да промени зарад привлачења пажње, а често је и пореде једном популарном глумицом.

Наиме, ради се о Ким Катрал, познатијом по улози Самате у серији "Секс и град".

- Ја не видим, али људи са стране виде физичку сличност, не причамо о карактеру самог лика у серији. Скоро сам била у Берлину и пришле су ми жене које су рекле да много личим на њу, а ја онако збуњена кажем хвала. Она је лепа жена и то значи да ме сврствају међу лепе жене - искрена је Биља.

Фото: Профимедиа

 

Након неколико одлагања, прошле године направила је свадбу за памћење, али супружници још увек нису отишли на заслужени медени месец.

- Како нам је и свадбу одлагала корона, то нам сад ограничава и медени месец. Не дозвољавају да туристички путујемо иако смо вакцинисани, процедуре су компликоване. Чекамо да се укаже прилика за дестинацију на коју желимо да одемо- открила је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".