Анастасија је снимила атмосферу из кафане и видео, а многи су остали одушевљени призором који виде јер су такви примери ретки.

Фото: Инстаграм принтскрин/разнатовицанастасија

 

Наиме, Анастасија је цело вече грлила Богдану, биле су насмејане и веселе, а у једном тренутку Цецина ћерка је рекла: "Волим те!".

Подсетимо, спекулисало се да се Анастасија не слаже са снајком, што апсолутно није тачно. Једном приликом чак је причала и да је она била та која је упознала Вељка и Богдану

Фото: Теодора Ћирић

 

- Истина је да сам ја кумовала упознавању Вељка и Богдане. Ја сам њу угледала на Копаонику, нисам је ни знала и само сам јој пришла и рекла да је прелепа. "Ја мислим да си ти за мог брата супер девојка, он је луд и мора да се смири, ти си права", то сам јој рекла. Онда је она рекла да се ни не знају, а ја када сам их упознала, она га је први пут шиканирала. Он је био пренеражен, јер је навикао да му свака девојка пада под ноге. А следећи пут сам их опет спојила, а њој сам рекла да спусти лопту. Тада су се пољубили и нису се раздвојили - рекла је Анастасија једном приликом за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".