Певачица Катарина Живковић на самом почетку је открила шта би она волела да избрише из сећања из године за нама, али и шта је научила у њој.

"Па волела бих да је избришем тотално из свог сећања али с' обзиром да је то немогуће свакако ћу је памтити по својој новој песми 'Богат живот, скупа казна' који сам недавно објавила и која је наишла на феноменалне критике и коментаре. Свакако сам и доста тога научила у овој години тачније постала сам спремна на непредвидиве околности које могу и које нам се иначе дешавају и са њима се сада много лакше носим него у претходној години, мислим да ме је ова година ојачала", открила је Каћа на самом почетку разговора.

Као и свака позната личност и Катарина се суреће са негативним коментарима на мрежама, али како каже на њих не реагује, међутим за оне који се тичу њеног нагласка и родног града Лесковца истиче да су "јадни".

Фото: АТА имагес

 

"Сусрећем се наравно као и већина јавних личности - најгори коментар не постоји јер их не схватам лично, те људе који ме вређају такође не познајем јер углавном пишу са лажних профила. Свесна сам себе и не стидим се апсолутно ничега што сам у свом животу или каријери урадила, шта више поносна сам на све до сада што сам постигла. Чудни су ми да не кажем јадни негативни коментари који су везани за мој град одакле долазим, за мој акценат, мислим - причамо о граду, о географском подручју зашто неко има уопште потребу да вређа и негативно коментарише на основу тога одакле сте. Ето, то ми никада неће бити јасно", рекла је лепа певачица и додала да просте и вулгарне коментаре моментално блокирам.

Недавно је открила да њена мајка, али и она прижељкује да се уда. Сада је открила какве особине мора да име Каћин "принц на белом коњу":

"Мени је најбитније да је тај неко добар човек и то је то, остало су финесе. Што се удаје тиче само о томе размишљам и једва чекам да се удам мислим да ћу удајом решити све своје проблеме, а и вама коначно са распореда скинула питање које ми из године у годину неуморно постављате".

Фото: АТА имагес

 

 

(Мондо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".