- Добро вече, драги гледаоци. Ја Далили дајем поклон, не мојим одабиром. Имам поклон за тебе, бомбоне, јер знам да ти је слатко најдраже. А имам још један поклон за тебе, то си ти, а заједно смо добили тај поклон. Тај поклон ће представити тебе - змија. Та змија је наш крај, ни Маја, нити било ко други - саопштио је Цар и доделио јој змију, коју је добио у Амиџи шоу.

- Мени фали љубав, загрљај, додир - додао је Филип.

- Ово је лажна змија, лажно представљање и лажни поклон. Сањала сам змију пре неко вече. Прича ми је пресмешна, мислим да нисам заслужила овакав поклон. Твоја змија је испустила више отрова, него моја. Не желим да ово тумачим онако како треба - рекла је Далила.

- Најбоље да змију ставиш са стране, а са овим се ушећери - смејао се Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Боље да поједине особе воде рачуна - добацила је Маја.


- Добро, ја ћу змију узети и чувати и даље, да не би змија правила проблем - одлучио је Филип.

- Нећу змију, а нећу ни овај колач, већ ћу поделити задругарима - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не дајем себи за право да искоментаришем онако како мислим. Само је желео да изазове осмех, желео је да види на шта ће да се разнежи, али је онда кренуо да греши. Биће касно да даје слаткише, можда је требало да остави све то и да свако тумачи на свој начин. Прича како му фали загрљај, очекивао је њену реакцију. Желео је да је понизи, да каже како је она змија - прокоментарисао је Дејан.

- Рекао је да је Далила змија, а онда је ту змију узео да чува - закључио је Ђедовић.

- Мислим да је само желео да докаже да је она још увек његова "змија". Ово је било нуђење, да зна да је он још увек ту - сложио се Карић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".