Медији преносе да се ради о албанској породици.

Фљамур Р. је убио двоје деце, а онда пуцао себи у главу и умро, док је његова супруга у тешком стању.

У стамбеној згради у Глиндеу код Хамбурга касно на Божић умрло је троје људи из четворочлане породице - укључујући два дечака од 11 и 13 година, саопштили су јавни тужилац и полиција у понедељак у Либеку. Недуго пре тога, сведоци су чули пуцње и алармирали полицију.

Само жена стара 38 година је преживела и примљена је у болницу са тешким повредама. "Жена је није могла да пружи било какве додатне информације о самом злочину", рекао је портпарол јавног тужилаштва у Либеку. Међутим, питала је за своју децу.

Жена је ван животне опасности. Комисија за убиство криминалистичке полиције истражује због сумње да је починио убиство.

Према првим информацијама, инцидент имао породичну позадину. Полиција и јавно тужилаштво прво нису хтели више да саопштавају "ради заштите поступка", преноси Focus.de.

Испрва нису навели ни конкретан мотив. Јавни тужилац још није могао да каже ко је пуцао.

- Тренутно су у току судско-медицински прегледи који би онда требало да дају и информације о томе како је злочин прошао.

Испред куће у понедељак ујутру није остало готово ништа што би указивало на мучне догађаје у ноћи. Само полицијска трака показује да се у кући морало догодити нешто страшно. Само неколико сати раније, три особе су изнесене из куће у врећама за лешеве на носилима.

У међувремену, у близини су стајали познаници или рођаци и плакали. Они су нешто раније покушали да уђу у кућу и позвонили су на врата. Али нико им није отворио. У међувремену, истражитељи у белим оделима тражили су трагове на првом спрату куће, преноси Курир.

Такође када је полиција ушла у стан затекла је стравичан призор, деца су била упуцана у главу, а неколико метара даље лежао је Фљамур, а поред њега и оружје с којим је изведено двоструко убиство и самоубиство.

Када је полиција дошла на увиђај деца су била без свести, упуцана у главу. Неколико метара даље лежао је Фљамур, отац дечака. Оружје из ког су убиства извршена налазила су се поред његовог тела, преноси немачки Фоcus.

Његова супруга и мајка дечака Адвија Р. тешко је повређена и налази се у болници. Она је по доласку на увиђај била при свести, али без способности да полицији пружи било какву информацију, већ је само питала за своју децу.

Тужилаштво је покренуло увиђај и анализира све доказе са места злочина.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".