Veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je Vidojeva smrt nastupila zbog zapaljenja srčanog mišića, verovatno virusnog porekla. 

Hemijsko-toksikološkom analize potvrdile su da je Ristović u momentu smrti bio u stanju alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Ubrzo posle Ristovićeve smrti počeo je rat između njegovog oca Miše Grofa i njegove udovice Nikoline Pišek. Borba oko nasledstva je vođena putem tužbi, Miša je nekoliko puta isticao da Nikolinu zanima samo novac. Voditeljka je na svekrove optužbe dala izjavu u kojoj navodi da je on omalovažava. 

Foto: N. Skenderija, ATA images

 

-Ne, nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli ni videli, da je htela došla bi. Unuka je previše mala da bi došla sama, ona je dete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako, popio sam neke tablete i legao - rekao je Miša.

(Blic)

BONUS VIDEO: