Легенда домаћег глумишта Оливера Марковић 17 година провела је у браку са Радетом Марковићем, али после развода упловила је у везу са колегом Душаном Булајићем.

Након развода, Оливера која готово да није имала времена ни за шта осим посла, веома брзо се упустила у везу са колегом Душаном Булајићем, не сањајући да ће се ова љубав преточити у нови брак који ће проткан нежним емоцијама трајати више од тридесет година.

Док је са Радетом била вечити партнер на сцени и водила буран јавни живот, са Душаном, који је такође био прослављени драмски уметник, постала је вечни партнер ван ње.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Размишљајући о свом емотивном животу, Оливера је често у шали знала да каже да јој се чини да се удала чим се родила и да се заправо не сећа периода свог живота у коме није била у браку.

Душан је био велики уметник, али није волео славу. Њих двоје су деценије провели заједно као чланови Народног позоришта у Београду, а како су свој приватан живот она и Душан држали далеко од трач рубрика, велики део јавности не само да није ни знао да је у новом браку, већ су је до краја живота многи везивали за барда нашег театра, Радета Марковића.

С друге стране глумица Жижа Стојановић, је раније причала да јој је Булајић био велика љубав.

Фото: В. Данилов

 

 

- Душко Булајић, био је муж Оливере Марковић. То је моја највећа љубав, ми смо били две године. С њим сам играла и у Нишу и другде. У Нишу, кад смо имали први ангажман, већ се заљубио у мене. То је било после мужа, а ми нисмо били у браку. Он се после оженио Оливером Марковић. Не питај. Она је знала за мене, да је он мене волео. Још из Ниша ме је волео, а у Београду смо се спојили, причала је Жижа.

Глумица је тада истакла да је Душка волела више и од свог супруга глумца Владислава Матића са којим је била седам година у браку.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: