Водитељка "Елите", Ана Радуловић, у браку је са певачем Мирчетом Радуловићем са којим има сина.

Иако неретко прича о својој прошлости и породичним односима, једном приликом је проговорила односу са свекрвом и свекром и како су реаговали када је одлучила да уплови у водитељске воде.

Фото: Инстаграм принтскрин/ана.радуловиц

 

- Искрено да вам кажем, ја сам се плашила у почетку како ће и свекрва и свекар реаговати, с обзиром на то да, када сам ушла у фамилију, била скроз анонимна девојка, чак ни Инстаграм нисам користила. Није ми било свеједно, плашила сам се свега, јер знам како то може да буде када се упушташ у овај посао. Колико год све то било лепо, сјај, са друге стране, твоју интиму и приватан живот имају право да коментаришу сви, подложнији смо тим нападима. Мислила сам да ће гледати на мене сад другачије, да ће ми се све дупло мерити, да ће мислити да нећу постићи све - дете и друштво и посао - започиње Ана и наставља:

Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал

 

- Али, наравно да није било никаквих проблема, јер су они све то прошли са мојим мужем, њиховим сином. Они су толико поносни и радују се сваком мом успеху да могу само да кажем да сам срећна што имам баш такву свекрву и свекра. Стварно, и моја, и породица мог супруга нам максимално помаже, заиста се слажемо сви, баш сам и код вас у интервјуу рекла да некад имам утисак да моји више воле њега, а да његови воле мене као да сам њихова. Заиста имамо однос који свако може да пожели, толико разумевања, љубави, пристојности и поштовања, ништа не решавамо свађом, само мирним тоном, нема места лошој и негативној енергији - причала је Ана за "Српски телеграф".