- Када уђу у гроб прво што схвате је да не могу сами да изађу. Неко мора да им помогне. Дубока је руба. Ту већ креће паника да удара. Ја будем изнад гроба јер ми они верују. И ја сам сам три пута лежао у гробу. Неки кажу да сам морбидан, али то је конекција са оним што нас све чека - испричао је гост у емисији "Сада и овде".

Фото: АТА имагес

 

- Гроб је узак. Не можеш да се рашириш. Ако се окренеш онда пољубиш земљу, а земља је тешка, мокра и пада. Задњи са којим сам то радио, њему сам рекао да затвори очи и да помисли на три-четири ствари које га оптерећују, због којих не може да заспи, да једе а да не поврати, због којих пије антидепресиве - додао је гост.

- Онда сам га питао: "Када будеш у гробу, да ли ће ти те три-четири ствари бити битне?" - поентирао је гост, а Снежана га је помно слушала.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, позната водитељка Снежана Дакић појавила се недавно на једној ревији у Београду, а неколико места до ње био је Владимир Микић, Снежанин бивши супруг са којим је била у браку девет година, али и његова нова партнерка.

Владимир, који иза себе већ има три брака, све време је ћаскао са изабраницом, док је Снежана причала са људима тик до ње, а онда је у једном моменту Владимир пришао бившој жени.

- Ми смо 10 година разведени, боље добар развод, него лош брак, ми смо у коректним односима - изјавила је Дакићева.