Кроз Србију је претходних година у потрази за бољим животом прошло много Руса, међутим многи су се и задржали, а међу њима је и велики број Рускиња које су љубав свог живота пронашле управо у Србији. Међу оним Рускињама које су за свог партнера изабрале баш Србина је и прелепа Ангелина која је на Тик Току објаснила због чега се дамама из Русије свиђају управо наши мушкарци.

"Ако може објашњење - зашто свака Рускиња жели момка из Србије? Шта је толико посебно код нас, а да ја не знам?", питање је које јој је постављено, а на које је Ангелина дала следећи одговор:

- Све што пишем је моје искуство и искуство мојих другарица које имају везе са Србима. Живим у Србији више од две године и видим разлику између Срба и Руса.

Прво - за Србе је породица увек приоритет. Била сам у шоку када сам дошла у Србију и видела колико времена мушкарци проводе са децом. Ниједна моја другарица из Русије нема оца! - навела је Ангелина.

Као други разлог истакла је то што су Срби много мирнији и мање агресивни од Руса:

- Као треће - приметила сам да у Србији мушкарци много више поштују жене него у Русији.

Она, такође, каже да се у "Србији многи момци баве спортом за разлику од Руса".

- Спорт је развијен у Русији, али већину момака то не занима - навела је.

Као последњу ствар лепа Ангелина је навела што су у Србији још увек развијене породичне вредности док у Русији више тога нема:

- Породичне вредности су развијене у Србији. Млађу генерацију у Русији не занимају породица и деца - истакла је она.

Неке девојке из Србије се нису сложиле са њом.

- Нису мање агресивни ни случајно. Јако су неваспитани - истакла је једна наша девојка. 

Било је и мушкараца који су Ангелини честитали на вредностима за које се залаже: "Да је више таквих жена", "Имаш ли слободну другарицу за брата Србина?", питали су је у коментарима док је један Бојан и објаснио зашто би радије био са Рускињом.

"Тражим Рускињу јер је из друге етничке припадности и може да одбије феминистичке вредности које жене овде из љубоморе намећу", био је огорчен и не баш пристојан коментар мушкарца из Србије.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: