Сијамске близнакиње Еби и Британи Хенсел добиле су комплименте због прелепе фотографије у бикинију из 2015. године након што се слика поново појавила након шокантног открића да се Еби тајно венчала 2021. године.

Близнакиње (34) које су рођене са ретким стањем званим дицефалични парапагус - блистају на плажи; обе се смеју у зелено-розе бикинију са руком око струка неименоване другарице. Објаву су једноставно насловиле са: "Лето", уз емоџи сунца.

Фанови су фотографију затрпали коментарима, хвалећи срећне сестре на фотографији; а многи честитају Еби на удаји.

 

 

"Честитам на вашем браку! Желим вам срећу", написао је један корисник. "Вау, изгледаш тако прелепо", рекао је други. "Знам да је ово слика од пре неколико година, али је никада нисам видео. Све три сте девојке изгледале невероватно!" јавио се други.

"Какав пример љубави и снаге, обе ме инспиришете да наставим сваки дан", написао је други обожавалац. Један је једноставно изјавио: "Ви сте две прелепе девојке."

Вести о венчању први пут су се појавиле прошле недеље када је откривено да се Еби пре три године удала за медицинског брата и војног ветерана Џоша Боулинга (33). Ебин однос са оцем једног детета није био познат све до прошлог месеца, када су стари снимци и снимци са церемоније дељени на њиховом Фејсбук налогу. За велики дан, сестре - које обе раде као учитељице математике у петом разреду у основној школи у Минесоти - носиле су венчаницу без рукава са детаљима од чипке - док је младожења носио сиво одело.

 

 

Након што су вести о Еби и Џошовом венчању постале виралне, сестре су објавиле ТикТок видео одговарајући својим мрзитељима.

- Ово је порука свим хејтерима - написали су уз фотографију на којој су са Џошом.

- Ако ти се не свиђа оно што радим, али гледаш све што радим, и даље си фан.

 

 

Еби и Британи су једне од само неколико група дицефалусних близнакиња у историји који су преживели детињство. Оне су први пут стекли славу у својој истоименој ТЛЦ емисији 2012. године, која је забележила неке од њихових главних животних догађаја, укључујући њихову средњу школу и тражење посла.

Сестре деле све своје органе до струка, укључујући црева, бешику и репродуктивне органе. Имају две кичме (које се спајају у карлици), два срца, два једњака, два желуца, три бубрега, две жучне кесе, четири плућа (од којих су два спојена), једну јетру, један грудни кош, заједнички циркулаторни систем и делимично заједнички нервни систем.

 

 

Близнакиње, који имају своје изводе из матичне књиге рођених и пасоше, родитељи, медицинска сестра и столар, одгајали су као хришћанке. Када су рођене 7. марта 1990. године, лекари су упозорили њихове родитеље Пети и Мајка да је мало вероватно да ће преживети ноћ. Али то предвиђање се показало веома погрешним.

Прича Еби и Британи је први пут привукла глобалну пажњу након што су се појавиле у емисији Опре Винфри и на насловној страни часописа Лифе 1996. године. Оне су се затим повукле из очију јавности на неколико година у ТЛЦ емисију која их је вратила у центар пажње. Али од тада су живели тихим животом. Сваки близанац има контролу над једном страном тела, при чему Еби контролише десну, а Британи леву, наводи ББЦ.

 

 

Иако пар дели многе органе, оне доживљавају одвојене глади и одвојене потребе за мокрењем и спавањем. Њихов нервни систем је такође различит. Тајм је известио да ако се Еби голица по боку, Британи то не може да осети (осим уског дела на леђима где изгледа да деле осећаје). Они су у стању да раде већину ствари које невезана особа може да уради, укључујући вожњу и кување, а такође су савладале ствари попут свирања клавира и бављења спортом.

Прошле недеље је откривено да је Ебиног супруга Џоша тужила његова бивша супруга Аника Боулинг, са којом се развео само две године пре него што се оженио славном сијамском близнакињом. Судски записи које је прегледао ДаилиМаил.цом показују да је Аника поднела тужбу против Џоша и другог човека по имену Гавин Ватнсдал.

 

 

Џош и Аника су се венчали 2010, а затим развели 2019, према судским записима. Тренутно деле старатељство над својом осмогодишњом ћерком Изабелом. Џош и Аникин развод је окончан 23. априла 2020. године, а затим је Аника касније те године добила још једно дете које се у судским документима назива "Изабелина полусестра". Нејасно је за које дете се очинство тестира, али је 7. марта суду поднет извештај о генетском тестирању који није доступан за јавни увид.

(Курир/ДаилyМаил)

БОНУС ВИДЕО: