UMRO KAO ČISTAČ Devojka poginula, on potpuno nem snimao Vuka

Izvor: Nportal 06.04.2023 07:36

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

gedža

07.04.2023 09:23

Šteta, neka mu je lak crna zemlja. Rano je otišao ...

+8 -0

0 Odgovora

Tršić

07.04.2023 10:50

Prva liga serija! Fantastično urađeno, od A-Š. Bio sam u tršiću, razgledasli pola dana.najveći utisak na mene su bile table, zakucane o drveće, sa narodnim umotvorinama.jednu sam zapamtio za ceo život: "lako je plitku baru zamutiti i glupavog čoveka naljutiti". Najviše mu cenim, Piši, kao što govoriš, čitaj kako je napisano.Bravo majstore, tako kljakav je poheftao pola Beča i Budimpešte.Treba to umeti. Zamislite koje stresove bi imali đaci, kad bi trebali da napišu Shakespeare, a da čitaju Šekspir, ili Bordeaux a čita se Bordo.Da ne pričamo o drugim jezicima o izgovoru i pravopisu.Otiđite na sajt www.zbrka.com smešne slike, pa da se valjate od smeha . Najteži jezik je plemena Hottentotta, iz Južno Afričke Republike, koji imaju više nepčano-zvučnih efekata, da efekata, nego reči.

+5 -2

0 Odgovora

Mnogi ne nezanju

07.04.2023 11:24

da tokom snimanja svake serije, filma, zahtevao je od ekipe,da ga zovu imenom lika, koji tumači.Glumac stare garde, jednostava, skroman i profesionalac.U zadnje vreme mi se ne dopadaju ni serije ni filmovi sa mnogo nasilja, psovki, pornografije. zašto se ne ugledamo na neke italijanske i francuske humorističke serije i filmove. Imamo mi naš "duh, mentalitet", zašto moramo da kupujemo licence za našu produkciju? Za mene je Juga zakon. Pogledajte npr, Jovanču, put oko sveta, parodija do bola.Onda VIII. ofanziva, Ljubav na soski način, kamiondžije, Vruć vetar (mađari su kopirali sve i naziv je Šurdina pesma), Đekna, Lud, zbunjen , normalan, Volim i ja nerandže, ali trpim, Radovan III., majstorska radionica, šećerna vodica, Gospodin goluža, Lov u mutnom, itd. Samo nasilje, psovke i golotinja.Ovim bi trebali da se pozabave psiholozi i psihijatri. Posle svega se čudimo nasilju svih vrsta? Samo sve zbog finansijske dobiti, zarade. Kad se budemo uzdigli na nivo, da se bavimo prvo uzroko, onda posle posledicama, tako će biti na svim nivoima društva! Mobilni telefoni su unapređena verzija tetrisa, jer skoro da niko , nisakim ne razgovara, nego sede u svadbi, jedno pored drugog i dopisivaju se.Bilo mije čudno, posle sam shvatio, da je to zbog urnebesne jake muzike.za istim stolom nismo mogli da se sporazumevamo! Znači Treba otkloniti uzrok! Evo primera. ode čovek kod doktora, žali se, da ga boli stomak.Doktor ga upita, šta je jeo.kaže zelene jabuke.Doktor napiše uput.pacijent se pobuni: -zašto kod očnog lekara??? Da ti popravi vid, da ubuduće jedeš zrele , a ne zelene jabuke? jel sad malo jasnije???

+9 -0

0 Odgovora

Snjezana

29.04.2023 10:57

Kandić je trebao da glumi Vuka Karadžića do kraja Mogli su njega maskirati za ulogu ostarelog Vuka.Zasto njemu nisu dali sansu a Mikiju jesu.Bas su se ogrešili prema njemu,jer su pustili da padne u zaborav i umre i siromastbu.

+0 -1

0 Odgovora

Povratak na vest