SILOVAO JE, ONA GA ZAPALILA Mučna sudbina žene HEROJA NACIJE

Izvor: Nportal 15.03.2023 16:26

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Minja

15.03.2023 20:10

Sećam se tog filma, potresna priča. Žena je na kraju skupila snage da okonča svoje muke. Da se to desilo u Srbiji, ona bi bila osuđena, ali američko pravosuđe zna i šta je pravda i šta je nužna odbrana.

+30 -15

2 Odgovora

Koki

16.03.2023 15:39

U srbiji bi muž bio uhapsen prvog dana i pre nego sto je takne, ona je ubica koja je trebala biti osudjena ma smrtnu kaznu, kada žena prevari muskarca sto je teže od svakih batina žene ostavljaju komentare 'ma šta god da je radila ne sme da je takne' tako i u ovakvom slučaju. Nije to nikakva pobuna nego mizandrija, žene ne smeju da imaju ni prava glasa jer su zle tačka

+5 -17

0 Odgovora

Дуле

17.03.2023 07:54

Не може да буде нужна одбрана па чак ни прекорачење нужне одбране јер је човек спавао и није непосредно угрожавао њен живот и интегритет. Ово је јасан случај освете, односно убиства из ниских побуда и то на начин који је код жртве изазвао велики физички бол и патњу.

+5 -5

0 Odgovora

Zoran

15.03.2023 23:16

Tako je jednostavno resiti problem nasilja ali ova(ne)civilizacija je na tako niskom duhovno-intelektualnom nivou da ce pre doci do samounistenja iste nego do nekog evolutivnog procesa.Naime ko god ne moze kontrolisati svoje destruktivne,nasilnicke ,egoisticne,instiktivne....nagone te predstavlja opasnost za zdravlje i zivote drugih ljudi mora mora biti izuzet iz zajednice.Smrtna kazna.Obavezno uvesti predmet u svim skolama o duhovnom razvoju svesti novih jedinki.Uociti simptome kod buducih nasilnika i pokusati popravku.Nepopravljive eliminisati.Prosto i jednostavno.

+18 -3

0 Odgovora

Bane

16.03.2023 00:01

Ispade na kraju on zrtva i mucenik a ona ubica. On je sagoreo a ona nastavila da zivi, da se zabavlja i ostalo sto sa time ide. Na kraju i ona umrla, nije jos bas dugo trajalo. Ne znam zasto se nije odselila iz tog mesta. Amerika je veca nego Evropa, mozes da odes gde god zazelis i prosto da nestanes da te niko nikada ne nadje.

+11 -19

0 Odgovora

Saša

16.03.2023 00:31

Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, verbalnog ili fizičkog. Uvek sam bio romantičan. Medjutim sreće nisam imao u ljubavi. Dok se nisam ozbiljno posvetio problemu. Čitao o ženama dosta , slušao druge muškarce, upijao njihove savete. Došao sam do bizarnog otrića. Žene vole zlikovce, bandite, kriminalce. Vole da ih muškarac ostavlja, maltretira, pa čak i zlostavlja. Ja zaista ne znam zašto je to tako. U stavari znam ali i dalje ne mogu da verujem. Najgore je to što dodju u 40te, pa shvate konačno koji su muškarci dobri za njih. Medjutim za mnoge žene tada je već kasno.

+31 -6

0 Odgovora

nenad

16.03.2023 06:55

Ovo nije nužna obrana, nego osveta. Tako kaže pravo. No Amerikanci imaju svoju tradiciju, od doba divljeg zapada, a ta je: kada zakažu institucije onda građani moraju sami uredovati. Bolje i to nego trpjeti nepravdu. Nažalost, mnogi ljudi, a posebice žene, ne znaju se braniti. I bez ovakvih ekstrema, što bi spriječilo ženu da muža alkoholičara zaveže dok spava za krevet, a onda ispremlati (metlom ili sl.) - pa neka se onda on, a ne ona žali na "nasilje u obitelji".

+12 -9

1 Odgovor

Дуле

17.03.2023 08:02

Та "америчка традиција" узимања правде у своје руке кад институције закажу се краће назива ЛИНЧ. На њу су као на велико зло указивали још каубојски филмови из 1940-их и 50-их. Нова америчка пракса је у својој политичкој коректности и борби за изједначавање уместо за једнака права, дозволила да линч у извесним ситуацијама врше "мањине" као што су црнци, жене и лгбт-овци.

+6 -2

0 Odgovora

Super Srbin

16.03.2023 11:15

Monstruozno je ako njena priča nekog inspiriše. I ako to neko opravdava. Mogla je odseliti, pobeći, u početku tog odnosa i gotova priča.

+6 -7

0 Odgovora

ja

16.03.2023 12:20

Po i na njenoj muci,kasnije je napisana knjiga,i jos kasnije,snimljen fulm,koji je imao velikog uspeha,a glumica koja je imitirala,pravu pacenicu,dozivela je "slavu"...Svi,pocev od scenariste,rezisera,Boga oca koji su u i na snimanju,ucestvovali...Postali su bogati!...Pored stecene "slave",jel.Zena "heroj nacije",koja tamo gde su oni,ne postoji...Zivela je srecno sve dok nije umrla....Da ne bude zabune!...Nacije su tamo postojale!Narodi,plemena,omanje zajednice,nevazno...One su zatrte,ili svedene na retke,izvitoperene,primerke svoje Rase...Ovi sadasnji,koji se na otetom sepure,niti su bili,niti ce ikada biti "nacija,narod!"...Ljudskoga roda,da!I ni gram vise!...Ono sta sam hteo da kazem,je gluma...Onih ili onoga koji su nesto bili,uradili,bilo,uradjeno,a koje ona nije stvorila!...I umeca,da se od toga,posle imitiranja,i "stavljanja na platna"...Bajno zivi!!!...Sve dok se mi posle placenih ulaznica,da to i odgledamo,tome "divimo"...Imitatori,ne moraju da brnu za vile koje vrede vise nego sta ja i ti,zaradimo za citav nas radni vek,p;lus penzija,ako je i docekamo!...Inace,nase ene,i da budemo dosta jasni,i nasi muskarci,nikada u istoriji Srba,nisu muceni!Niti su se bilo kako za mucenja,svetili!Ne!Za to su zaduzeni stanovnici Imperije!...Ova zena,nije postala slavna!Po njoj je,samo,pisana knjiga,i snimljen film...I stvoren pokret za zastitu...Sva "slava" pripala je spisateljici i glumici,i nekima,neznam im broj,oko njih...Zaradio je i izdavac!Cudo,sta jedna muka,muka,moze da izrodi iz svoje "utrobe"!

+12 -0

0 Odgovora

Bole

16.03.2023 12:45

Ubica heroj nacije? Katastrofa u šta se ovaj svet pretvara.

+8 -5

0 Odgovora

Жарко

16.03.2023 15:23

Превентивне треба кастрирати све мушкарце а абортирала сву мушку децу, тако ће се решити проблем злостављања жена и породично насиље. Да се то радило раније односно 300 година раније не би имали оваква срања. Вероватно нисмо имали технологију

+3 -3

0 Odgovora

Миодраг Ђорђевић

16.03.2023 16:01

Kada ćete na pripremi za objavljivanje članak iz drugih izvora Vašem portalu angažovati novnara koj zna da suštinu članka pretvori u adekvantan naslošv. Na primer, da se iz naslova vidi koje nacije je u članku pomenuta osoba heroj.

+4 -2

0 Odgovora

Dušica

16.03.2023 22:57

Interesantno je da većina muškaraca brani zlostavljača, uvek i uvek, pa čak i kada on ubije ženu... To je poražavajuće... Meni samo nije jasno šta čekaju te žene, godinama trpe zlostavljača, zajedno na spavanju, umesto da ga ubiju na spavanju, odleže kaznu, decu oslobode trauma, pa da bude primer ostalima...

+4 -2

0 Odgovora

Povratak na vest