SLIKA GOVORI SVE: Piksi jedva preživeo (FOTO)

Izvor: Nportal 02.12.2022 21:30

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Prizemljenje

02.12.2022 22:36

NE treba jadikovati.Uspeh je sto smo se plasirali na Svetsko prvenstvo.Ako je za utehu ispale su mozda i bolje ekipe od nas Njemacka,Belgija,Urugvaj,Danska.Ono sto je posebno bolno, zadnji smo u grupi.I Kamerun je bolji od nas.Ono sto je za nas dobro,nestvarnu euforiju neko je trebao da prizemni.

+36 -9

1 Odgovor

maci

03.12.2022 12:24

Ono sto je za nas glupo je sto se ovo isto desava svaki put (kada uopste dobijemo sansu) sa fudbalom, ne toliko sa ostalim sportovima. Nekakvi "strucnjaci" nas preplave sa nerealnim ocekivanjima i onda tresnemo na zemlju i nade i nerealna ocekivanja izduvaju iz nasih glava.

+26 -0

0 Odgovora

dzakonda

02.12.2022 22:40

Taj Piksi je milioner koji ne samo da je bolesne pare zaradio na fudbalu, vec je te pare ulozio i u biznis i sada bi se prosecnom coveku zavrtelo u glavi kad bi cuo cifru. Nemojte mi zaliti ni njega ni ostale milionere fudbalere koji za jurenje za loptom zaradjuju milion vise puta od svakog od vas koji se lomite po smrdljivom prevozu svaki dan da bi rmbacili za nekoliko stotina evra mesecno. I nemojte mi pateticno pricati kako se Piksi potresao. Potresem se ja kad vidim da su zbog invazije Rusa skocile cene stanova. Nece Piksija niko izbacivati iz te vile u kojoj zivi. Nemojte mi egzistencijalne brige nas obicnih ljudi porediti sa nekim milionerima zato sto nisu dali gol. Stvarno je degutantno i vredja inteligenciju. Mogu misliti sto su se svi oni potresli.

+67 -19

0 Odgovora

srky

02.12.2022 23:00

Promasio profesiju,bolje bi mu isla gluma.

+29 -21

0 Odgovora

Duško

03.12.2022 06:56

Nije toliko bitan rezultat,porazi,pobede, bitan je prostup igri i njen plan ! Da afrikanci i šiptari izgaraju na terenu za Švicarsku koja i nije njihova zemlja ni ljubav, u odnosu na Srbe koji ( treba) da se bore za Srbiju, to je strašno. Indiferentno,bez žara,bez motiva, kao stado na ispaši. Užas!

+47 -5

0 Odgovora

aleksandar

03.12.2022 09:22

Znao sam da će ovako biti, Piksi je uspeo da stvori tim koji igra bez odbrane, u sve tri utakmice su protivnički igrać či prolazili kroz nju kao kroz ementakerske rupe. Ali od njega se drugo nije ni moglo očekivati, isuviše je ograničenog sagledavanja da bi umeo da napravi sklad između napada i odbrane. Nauk za stručne ljude u Futbalskom savezu: dobar igrač nije isto što i dobar trener. Napad je jedino funkcionisao, ali stihijski, zahvaljujući grupi odličnih napadača kojima Srbija obično nije obilnije raspolagala. U savremenom futbalu, koji je mnogo više od pikanja lopte, postoji naučna disiplina koa se zove organizacija tima. To je za ograničenost Piksija bila mislena imenica. Kako je radio, tako je prošao. Osim toga, ima pravde: plasirali smo se zahvaljujući onome golu koji je za dve glave prešao gol liniju u prvoj utakmici sa Portugalom, a sudija iz neshvatljivih razloga ga nije priznao. Sve u svemu, kakav trener, takva igra, u ovole slučaju anarhija u odbrani.

+34 -7

0 Odgovora

Obraz

03.12.2022 09:39

Sramno. Selektor Dragan Stojkovic u svojoj izjavi, bez truna sopstvene odgovornosti. Ocigledno, prioritet je interes, licna zarada ispred ostavke.

+27 -12

0 Odgovora

Pera Detlic

03.12.2022 09:54

Da smo prosli ispali bi mozde u nokaut fazi nije to problem,problem je u taktici i koliko trcis na terenu.Imali smo 3:1 pa sad protiv svajcaraca u prvom vodstvo od 2:1 mozda smo trebali da se povucemo da zameni Vlahovica i da se pojaca odbrana pa cekati greske protivnika a onda ih iz kontre kaznjavati.Mlad je Piksi trener naucice on to za sledece utakmice.Idemo dalje nastavlja se!

+12 -16

0 Odgovora

Pera

03.12.2022 12:45

Prvenstvo je unapred organizovano vrh vladara iz senke jevrei uspostavili su sistem tajnih armija NATO od kojih je jedna od najvećih FIFA UEFA u kojoj su SVI fudbaleri pod jednom komandom plaćeni preko svojih menadžera da igraju po naređenju dakle oba tima koordinirano igraju zvanično kao dva suprotstavljanja a tajno to je jedan tim od w2 fudbalera sa koim se unapred odredi pobednik! Isti protivnici na dva SP čak isti i sudija ?Naravno organizovano pa je i ishod identičan!Nema piksi zašto da se nervira čak i da smo pobedili organizovano je da Brazil izgubi pa bi svakako išla Švajcarska!Celo prvenstvo je tajno organizovano vladari iz senke znaju ko će biti prvak pre i početka.

+13 -10

1 Odgovor

Alibaba

03.12.2022 20:52

Bravo, isto ponavljam stalno ... kako se uvek ukrstimo sa Svajcarskom i uvek ista prica sa sudijama ! Jedino opravdanje kod nezalaganja igraca je ako i oni to jadni znaju i dozivljavaju stalno iznova, pa nemaju volju da igraju !

+4 -1

0 Odgovora

Slobodanka

03.12.2022 13:18

Nije piksi kriv sto su nasi fudbaleri lenji ili nezele da se bore za pobedu. Koliko ja vidim, nikom se ne trci :) Kondicije nemaju jer dovoljno ne treniraju. A sto je najvaznije volja za pobedom izostaje. Daju 2 gola i misle da gotovi :) umesto tek onda jos zesce da idu u napad. Samo borba nedostaje, sve drugo imaju.

+15 -6

0 Odgovora

MP

03.12.2022 16:29

Veoma nam teško pade neuspeh naše reprezentacije. Ni selektor Stojković niti reprezentativci ne odradiše posao kako dolikuje ozbiljnoj ekipi. A imali su sve preduslove da ostvare bar ulazak u sledeću fazu, a ne da budu zadnji u grupi. Slede kvalifikacije za prvenstvo Evrope pa se nešto radikalno mora promeniti u pogledu igranja u dresu sa nacionalnim grbom.

+4 -1

0 Odgovora

Stane

03.12.2022 16:58

Kako bre da pobedimo ,kad me igrači ne slušaju .A tako sam razradio vrhunsku taktiku - da ni od koga ne možemo izgubiti .

+7 -1

0 Odgovora

Zoran

03.12.2022 18:01

Mnogo sreće u kvalifikacijama je bilo,u svim segmentima.Sreća je okrenula ledja u grupnoj fazi takmičenja.Na žalost amatersko vodjenje tima od strane strucnog štaba,na čelu sa Stojkovićem.Igrači nemocni na terenu,smesno delovali u mnogim trenucima,kao početnici.Bez ideje,bez lidera.Odbrana očajna,sredina terena nije postojala,napadači korektni ali i indisponirani.Tuga.

+6 -2

0 Odgovora

mesa

03.12.2022 18:18

Dokle ga siptari ne lociraju

+3 -1

0 Odgovora

Gale

04.12.2022 16:53

Postovana redakcia, Sta da kazemo mar jedno velika blamaza srpske reprezentacije, toliko havalenja, toliko lepe reci of igraca te ce da pobedimo BRAZIL,te polufinale, pa sta ispalo veliko govna, nikakva igra, igra ben organizacije, igra ben bekova, agolove ski primili is tih pozicija,,zasto nisu igrali zdravi igraci i mladi talentovanih, zasto ben oragnizovanog srednjog reda, Sta su radili Sergej, Tadic, gudelj, nista, vlahovic treba da brine za svoju karijeru je pokazuje da nije kan igrac.Pa stojkovicu zasto nisi uzelf 5 psiholga da spremis IGRACE za utakmicu protiv SVAJCARSKE a si znao da tu igraju provokatori a is njih su svi svajcarrci, zasto nisi mislio na to,znao si da su srpski igraci slabo psihicko kan igraju protiv SVAJCARSKE, velika sramota, ova reprezentacija nikad vise nece dobro igraci,her nisu stabilni i dobri prijatelji, video se na poslednje die utakmice.Razrocarenje a najvise sto boni to je poraz of SVAJCARSKE to nije zasluzio ovaj narod.

+1 -0

0 Odgovora

Povratak na vest