NEOBIČAN RECEPT: Srbin prase spremao na neverovatan način

Izvor: Nportal 24.11.2022 09:16

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Mira

24.11.2022 12:16

Lakirana patka!!Slatko slani ukusi !!!Dolaze iz Kine !!Med i prase n'a raznju je izazov ,rizik se isplati !!!

+4 -8

0 Odgovora

Бане

24.11.2022 12:39

Чуј "шок рецепт" хаахха па то је познато од вајкада

+10 -5

1 Odgovor

Beograđanin

25.11.2022 10:44

Jeste poznato ali ne kod nas. Nije kod nas spremano slano slatko nikada osim kod Lala. Uticaj Nemaca Madjara

+1 -0

0 Odgovora

petar

24.11.2022 15:01

Pre trideset godina dodje mi prijatelj Srbin na veceru za katolicki bozic ( moja supruga je francuskinja pa slavimo oba bozica ) predjelo, rakovi ostrige i evo praseceg pecenja, ona sva srecna da se pohvali " napravila sam nesto divno, namazala sam prase sa medom " samo sto nisam poceo da kritikujem, ali kad smo probali, divota, kozica rumena, nikad bolje nisam probao.

+13 -3

0 Odgovora

Rade

24.11.2022 17:56

Ako se med stavi na bilo sta ili u bilo sta sa temperaturom vecom od 40 stepeni gubi sva svoja svojstva cak moze da bude i kancerogen. Ovo mnogi neznaju! Cak se ni u vreli caj nestavlja vec kada se prohladi.

+14 -1

0 Odgovora

Wizard

25.11.2022 02:08

Med,pivo,senf,pomesati,premazivati tokom pecenja,vrh...

+5 -1

0 Odgovora

Sto je mnogo mnogo je

25.11.2022 02:54

Mnogo bre čitate neke strane sajtove, na ove teme pa pokušavate da budete "originalni". U mađarskoj kuhinji je prisutan šećer, u grašku, npr. Hello! Dokle ćete da se pomodarite i poistovećujete sa drugima? Budite originalni, budite svoji. "Pile punjeno suvim šljivama". EeeeJ.

+4 -0

0 Odgovora

samoja

25.11.2022 03:18

Kako ce jasan seselj sa ovom skupom plasetinom

+2 -2

0 Odgovora

Povratak na vest