UMRO VOJNIK KFORA U PRIŠTINI: Objavljeno šta se desilo Mađaru

Izvor: Nportal 29.08.2022 20:06

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Ivan Zgrozeni

29.08.2022 22:39

Tako je bilo i u Srebrenici. Musliman je ubio holandskog vojnika Isu (zaboravio sam prezime) da bi Srbi bili okrivljeni. Tako je stajalo u izvestaju holandske Vlade koji sam nasao na internetu (PDF dokument). Hrabri Holandjani su sa nestrpljenjem cekali da dodje Mladic i oslobodi ih. Svoje odusevljenje nisu krili. Ozareni su pili rakiju u cast vojske RS. Inace, muslimani su im bili oteli deo naoruzanja i oklopne transportere.

+62 -5

0 Odgovora

М.Ожеговић

29.08.2022 22:58

Да му је покој души и вечнаја памјат у рајском насељу.А фамилији искрено саучешће.

+35 -15

0 Odgovora

goran

29.08.2022 23:25

Koga se to tice...ko lanjski Sneg. Neko svi Natosluzbenici pocrkaju.

+19 -4

0 Odgovora

Drago

30.08.2022 08:03

Nije prvi, a ni poslednji, KFORovac koji će overiti od droge na Kosovu. Italijani i Ameri su među najboljim mušterijama.

+27 -0

0 Odgovora

ja

30.08.2022 08:45

..."Teška srca saopštavamo da je vojni pripadnik misije Kfor, koju predvodi NATO..."---"NJegove kolege vojnici, mornari i avijatičari nastavljaju svoju hrabru misiju pod mandatom UN..."....Dali bilo ko cita pazljivo,sta u tekstu pise???Ako su te jebene "UN",svetski izvrsni organ,kako je moguce,da im je na "usluzi",uvek "NATO"?Ako na Kosovu,u Bosni i neznam gde jos po svetu,za mene i nevazno,"UN",regulisu stanje i dogadjanje,kako je onda moguce,da na Kosovu,koje je jos uvek po rezoluciji "UN",neodeljiva teritorija Srbije,postoji vojna baza trece "zemlje",bez odobrenja,te poakane organizacije???Molim Vas,ovo nije izvuceno iz konteksta!!!Ovo je zvaicna izjava ili ti komandanta "Kfora",ili ti jednog od komandanata!Vece priznanje,sta je sta,i ko je ko,u nasem i na nasem Kosovu,NEMA!!!Kako je moguce,da recimo,Kina,Rusija,Indija,Srbija,Malta,Andora,San Marino...Cak ni "Cocek",niti "Uzicko",negde ne vode???Sya ostali svet,koji savija glavu,treba da posalje,na okupirane teritorije,kontinenta,koga neko greskom,nazva Severna "Amerika"???I cak ni posle pet stotina godina,ne nadje se jedan ko ima orascice u pantalonama,da se za to zapita???Nebojte se!Nisam ja zaboravio niti "srednju",niti "Juznu",niti "Australiju","Zelande" i "Prekookeanske teritorije"....Ovo gore izreceno,ne pobija ni Svevisnji!!!...I svi cute!I svi opisuju,nesto drugo!Cak i ako je "UN",odobrila da to radi "NATO"...Lalo nice baza???Zar to "UN",makar i to jel,ne osudjuje?Uvede sankcije?Ili ce mozda,doci do glasanja,sta da se radi sa Srbijom,koja tamo nije napravila dobre puteve...???Smestajne objekte,aerodrome...???Zasto niko nije dosao da smiruje Siptare?Kada su zarili i palili???Koga svi ti tamo "mirovnjaci",sada "stite"???Sta ta saka jada od Srba,koja osta tamo,sada moze,dobro naoruzanim Siptarima???Sada oni,Boze moj,stite Siptare od Srba!!!???Ili je ta "zastita",samo paravan,da se zauzme strateski vazna pozicija???Izgovor,koji veze sa zastitom,nema!Zao mi je svakog izgubljenog zivota!...Da je taj mladi covek,umro u svojoj zemlji...Ovako...Neka to njegova vlada,pravda njegovim roditeljima i porodici.Plakati za bilo kim od njih tamo,je sa nase strane,izlisno!Oni tamo ne stite moj narod!!!Oni su tamo,okupatori!!!Kada neko ovde govori o "hrabroj misiji"...???Dali je on svestan,da njegova,njihova hrabrost,blage veze nema sa hrabroscu nasega naroda,koji tamo istrajava!!!Uvek mi je pred ocima ono od pre desetak i vise dana..."cuj,Srbi postavili barikade..."...Niti pucaju,niti imaju sa cime!Barikade prete da uniste Siptare i "Kforove",jebote!Napolje svi sa nase zemlje,pa umirite kod svojih kuca!Tacka!

+42 -3

1 Odgovor

Ljubica

30.08.2022 15:00

Svaka čast za komentar.

+21 -1

0 Odgovora

Dane

30.08.2022 17:16

Steta samo jedan

+8 -2

0 Odgovora

Jimi

30.08.2022 18:28

Sram vas bilo, zar srbi postali ne ljudi sa ovim komentarima, sramota. Žao mi je što sam poreklom iz Srbije

+0 -17

0 Odgovora

Dalibor

30.08.2022 22:43

Imamo mi da žalimo za naše poubijane na Kosovu i sve one koje i dalje maltretiraju, kako Šiptari, tako i svi ovi vojnici zajedno sa ovima što žale što su poreklom Srbi. Budi prijatelju i bičar i žali, imaš pravo,ali ja neću žaliti za nekim ko je na mojoj zemlji, a pod imenom milosrdni (satanin) anđeo koji je ubijao i dalje ubija srpsku decu.

+3 -0

0 Odgovora

Povratak na vest