GORI TVITER POSLE PORAZA OD HRVATSKE: "Srbija - apsolvirana"

Izvor: Nportal 29.06.2022 17:19

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Luka

29.06.2022 19:10

Srpska reprezentacija niti pravog šutera u napadu,niti jake i čvrste obrane,kukuj lele.

+1 -3

0 Odgovora

ALO

29.06.2022 19:50

Prosečna plata u Hrvatskoj je već sada preko 1000 Evra, a gde će im tek biti kraja kad uzmu Evro i uđu u Šengen? Ovog momenta u Hrvatskoj sezonski radi 10.300 Srba iz Srbije! Hrvatska je od ulaska u EU postala za Srbe ono šta je Nemačka za Hrvate. Ruska agresija i visoke cene dižu zaradu hrvatskog turizma u nebesa! Stručnjaci procenjuju da će Hrvati, kad uzmu evro sa Teslinim likom preko šahovnice, pored kojeg piše velikim slovima HRVATSKA (Da ti oči izbije), imaće za 1,5-2 mlrd. E veću zaradu, jer će turisti lakše i brže trošit pošto neće morati da menjaju evre u kune ko do sada. Od ulaska u EU im zarada skočila sa 8-9 na 12 mlrd. E, a sada sa evrom od 12 skače na 14.

+6 -5

0 Odgovora

Vera

29.06.2022 19:52

Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata, kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme, Srbin se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom podele i mržnje izbija na to njihovo, vekovno hrvatsko i katoličko more, šta braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog - katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi". Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju, koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

+3 -16

1 Odgovor

Cole5

29.06.2022 21:14

Vidi vera najtoplije Vam preporučujem da odete u svoju crkvu u kojoj se bogu molite i da vidite gde je oltar pa onda možete slobodno lupati ko Maksim po praznoj slami. Elem ako ste pak iz Srema onda pitajte Vaše kad su se naselili u divni Srem, bojim se da je to bilo za vreme NDH što znači da Vam je deda ili otac nosio crnu uniformu a 1945 priborom Sremskog fronta sa gaćema punih govana bežao i skončao kao svaka ustaška gnjida u Blajburgu... Kad budeš u svojoj crkvi videla da je oltar na istočnoj strani zapitaju se tada šta si. A pošto vidim da voliš da pričaš o veri... Reci mi koliko sekti ima u pravoslavlju a koliko kod vas u katoličanstvu. Počni da nabrajaš od Jezuitskog reda pa tako redom i da li ćeš zavisiti sa Lutera ima ili sa Jehovinim svedocima Il pak sa mormonima je sasvim svejedno a nama u pravoslavlju nebitno. I na kraju reci meni malom seljaku iz Srema zašto ono beše Martin Luter odvoji pola Germana odvoji od Rimske lopovske kurije i napravi protestantsku crkvu. A vi se uratu koji je povela Rimska kurija protiv protestanata izuzetno iskazašte i dobićete onaj čuveni natpis iznad portal ih vrata katedrale u Madenburgu... Jeli ono beše piše "Sačuvaj me Bože kuge, gladi, rata i Hrvata. I na kraju prisetih se da sam negde pročitao da je za vas Hitler rekao da ste govna koja se ničeg ne stide....

+10 -3

1 Odgovor

Cole5

30.06.2022 01:44

Da ispravim neke pogreške i da dopunim odgovor Veri. Vidi Vera najtoplije Vam preporučujem da odete u svoju crkvu u kojoj se bogu molite i da vidite na kojoj strani sveta Istoku ili pak zapadu je oltar pa onda možete slobodno lupati kao Maksim po praznoj slami. Kad budeš u svojoj crkvi videla da je oltar na istočnoj strani zapitaju se tada šta si. Elem, ako ste pak iz Srema onda pitajte Vaše kad su se naselili u divni Srem, bojim se da je to bilo za vreme NDH-a kada je Pavelić u kuće i na imanja pobijenih sremskih srba naseljavao hercegovačke ustaše, što znači da Vam je deda ili otac nosio crnu uniformu a 1945 po probijanju Sremskog fronta sa gaćama punih govana bežao i skončao kao svaka ustaška gnjida u Blajburgu... A pošto vidim da voliš da pričaš o veri... Reci mi koliko sekti ima u pravoslavlju ( koliko znam ni jedna ) a koliko kod vas u katoličanstvu. Zato počni da nabrajaš počev od ozlogašenog Jezuitskog reda koji je sve vreme drugog svetskog rata podržavao naciste a po završetku rata organizovao pacovske kanale, pa tako redom i da li ćeš zavisiti sa Luteranima ili sa Jehovinim svedocima il pak sa mormonima je sasvim svejedno a nama u pravoslavlju nebitno. I na kraju reci meni malom seljaku iz Srema zbog čega ono beše Martin Luter odvoji pola Germana od Rimske lopovske kurije i napravi Protestantsku crkvu. A vi se u ratu koji je vodila Rimska kurija protiv protestanata a zarad izgubljenog zlata koje je Rimska kurija otimala od stanovništva za Bogo-oca Pape, izuzetno iskazašte i dobiste onaj čuveni natpis iznad portal ih vrata katedrale u Madenburgu... Jeli ono beše piše "Sačuvaj me Bože kuge, gladi, rata i Hrvata. I na kraju prisetih se da sam negde pročitao da je za vas Hitler rekao da ste govna koja se ničeg ne stide.... Koliko je meni poznato po kanonu katoličke crkve zabranjeno je da žena bude vrhovni poglavar - Papa ( barem je tako bilo u srednjem veku ). Izvesni Johanes Anglikus zbog svog obrazovanja bi sredinom 9 veka izabran za Papu JovanaVII. Vrhunac blamaže tada još uvek jedinstvene Hrišćanske crkve desio se nekoliko godina po izboru, kada je papisa Jovan VII predvodila crkvenu litiju od Vatikana do Laterana kada je Papa pao sa konji i došlo do porodjaja i donošenja na svet muškog deteta. Zbog svega toga deošlo je do razdora i odvajanja na dve crkve jedu istočnu sa Vizantijom na čelu i na drugu zapadnu sa Rimom na čelu. A o Papama trovačima iz redova čuvenih Bordžika neki drugi put.

+3 -2

0 Odgovora

Rass

29.06.2022 22:40

Nista ja ne priznajem,niti tugujem. Nasi Smudjevi ce se opet vratiti u formu.

+4 -2

0 Odgovora

Povratak na vest