POVLAČENJE UKRAJINACA: Rusi pred zauzimanjem Severodonjecka

Izvor: Nportal 25.06.2022 14:13

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Rozvelt

25.06.2022 15:26

UKRAJINSKA OBRADA TOMSONOVIH ČAVOGLAVA! Prepevat će je svako ko će biti napadnut u buduće! Zato jer nema boljeg "oružja" od te pesme! A to najbolje znaju SRBI... Hrvati su postali primer svima za to kako se brani svoje, čim su im dozvolili državu! To je ratnički i krvnički, divlji i špiljski narod, najstariji u Evropi, ali toliko krvoločan da naprosto mora biti samo u starateljstvu i.

+1 -6

0 Odgovora

Antifa

25.06.2022 15:28

Turski Barjaktar je najbolji i najučinkovitiji i finansijski najisplativiji dron na svetu, a uništavao je i pancere i esove i haubice i brodove i cele kolone i konvoje Ruske vojske...ČUDO! Baš me interesuje, šta bi Srbi pisali da se i u Ukrajini desi maestralna Oluja ili da dođe Milosrdni anđeo? Samo jadni Srbi mogu da podržavaju agresije sa kojima se otima tuđa zemlja i more, očito iz kompleksa i jada šta to oni nisu mogli 90ih. Nije mi u prirodi da navijam za jačeg protiv slabijeg, a gle sa kakvom silom Rusi napadju jadne Ukrajince. Onako ko i Srbi sve nenaoružane komšije 90ih! Zašto da EU i NATO ne naoružaju Ukrajinu pa da to bude fer borba, onako ko šta su naoružali Hrvate pa je bila na kraju fer borba 95g? Pošto raste globalno zagrejavanje, svi bi izbijali na tuđe more, a barem četnici nesme da pisnu za ono vekovno srpsko, zato jer im povampireni Branitelji maestralno zatvoriše usta 95g? Ni da pisnu, a letuju u Grčkoj i u šiptarskoj Albaniji? NATO je sada kriv za to šta Putin izbija na ukrajinsko more, ko šta je i Milošević 90ih pokušao da izbije na hrvatsko, a sada za njim kuka i Orban? Fašiste treba porazit ko i 18g i 45g i 95g i 99g. Saveznici i antifašisti da se opet udruže i da krene WW3 da se spali i očisti fašistička Rusiju. Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma? Hitler je to radio, Milošević, a sada Putin...

+1 -6

2 Odgovora

Nevski Aleksa

25.06.2022 16:25

Poraziti sve one iz 1918 i 1941 i 1990. A ko su oni ? Pa Hrvati. Svakoj su se sili priklonili uvek.

+2 -0

0 Odgovora

Čiča

25.06.2022 17:52

Na kakvim si ti lepkovima?

+2 -1

0 Odgovora

Glamoč

25.06.2022 16:21

Polako antifa brzo će Srbija izaći na more ali gdje ćete vi kad se budu svodili računi.Talijani će uzeti svoje Nijemci svoje za dug mi svoje a vi o#pet dočekuje fašiste kao i 1941 s cvijećem.Ma koliko se vi opirali ne možete prestati biti fašisti i genocidaši i to pripisivati drugima.Da nije bilo Kralja Aleksandra nebi se ni znalo za vas.A što se tiče milosrdnog anđela pa sav nato nije mogao da slomi vojnički Srbiju nego su to uradili podmuklo uz prevare korumpirane opozicije. Zamisli se antifa kad krene oluja ali u suprotnom pravcu,a brzo će to vjeruj mi.

+3 -1

0 Odgovora

Dara iz Karlobaga

25.06.2022 18:08

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska, posle porušene i obnovljene 2/3 zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije, ima i veće plate i penzije, a da za to svi srpski političari i mediji ćute. Ima li bolje pobede od te? Tokom velepošasti Korone, čak 2g je Vučić obećavao da im ga stiže, a kasni za 7 mlrd. E, iako je to duplo manja država sa duplo manje stanovnika... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa...Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše ni 40ih, ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga niti ne pominju od 95g a letuju u Grčku ili Albaniju... šta je drugo preostalo Srbima posle 95g sem laži i mržnje, šta drugo imaju, šta drugo mogu?

+1 -2

0 Odgovora

Povratak na vest