HRVATSKI PEVAČ ODLUČNO: Po ponašanju sam Srbin, Srbi su face

Izvor: Nportal 18.05.2022 22:36

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Milašin

19.05.2022 13:50

Ma samo udri,jednom se živi

+13 -0

0 Odgovora

Nije važno

19.05.2022 14:19

Srbi nisu face oni su kukavice koji bi sjedili na tri četiri stolice tako je i četnički pokret u drugom svjetskom ratu čekao tko će pobijediti kada su uvidjeli da će pobijediti partizani masovno su prešli u partizane

+1 -60

1 Odgovor

Pedja

19.05.2022 15:38

Dragi moj prijatelju, mozda bi ti bilo pametnije da malo procitas koju knjigu, mozda neke citate Degola, i ljudi slicnih njemu koji su nesto znacili u vreme tog sukoba, pa vise nikada neces izjaviti ovakvu glupost. Pozdrav, i malo se informisi pre nego sto napises nesto sto nema veze sa istinom. A mi srbi smo dobar narod, mi prastamo, i ne mrzimo, mozemo da se naljutimo, ali kao sto rekoh po religiji smo narod koji prasta, pa zato i tebi prastamo na zajedljivosti, ali te molimo da prvo promialis, i ako nemas nesto pametno da kazes, onda cuti, jer cutanje je po nekada pametniji izbor, nego kajanje zbog izrecene gluposti.

+47 -2

0 Odgovora

Jole

19.05.2022 15:52

@Nije Vazno Ajde ovako pokusacu sto kulturnije da ti objasnim. Srbi nisu kukavice niti su junacine. Srbi kao narod u ocajnim istorijskim momentima su se borili kada su saterani u cosak.Ili kad su smatrali da nemaju drugi izbor. To ti je za kukavice. Sto se tice tih stolica ,Srbi kao narod posle tolikog stradanja slede samo svoj licni interes i samo interes. I ne vidim sta je tu problem ali tebi to ocigledno jeste. Ali kada vi sledite svoj to je onda po tebi ocigledno ok. Ali dobro...Srbi su u vecini bili patrtizani a ne cetnici i to u 80 posto a mozda i vise i to je cinjenica. Kao sto je to bila i moja porodica. Sto se tice cetnika to je obicno pomodarstvo i priritivizam budala kao sto i vi imate one vase "turbo ustase". To mi gledamo posprdno. I za kraj da prokomentarisem tvog zemljaka sa videa ne nismo svi bahati i to nije odlika Srba to je gneralizovanje. Pogresno svatio Srbe i to na kriv nacin napravio sebi sliku ali sta ces budala. Na zalost imamo bahatih budala na izvoz isto kao i vi susjedi. Ja bih licno vole da ih uopse nema.Tako da ne vidim razloga da se vredjamo jer je tvoj komentar vredanje na nacionalnoj osnovi i i sirenje predrasuda bez povoda i ako te niko ovde nije nicime uvredio. Lep pozdrav. Nemas razloga da budes tako naostren.

+40 -3

0 Odgovora

Milos

13.06.2022 20:57

Vuco, stara hercegovacka porodica. Svi veliki Srbi, uspesni u svakom smislu. Pozdrav za sve ljude u Hrvatskoj, I pravoslavce kojih je manje I katolike.... Ipak smo od istog naroda. Jedan pod kulturom, cistio I sluzio, a drugi pod nekulturom I tiranijom isto tako cistio I sluzio.

+0 -0

1 Odgovor

Мила

14.06.2022 06:26

Будалетино улизичка. С.. е ми се од твог коментара.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest