Taša je dobila stipendiju za muzički koledž Berkli, i odlučila da ode u Ameriku, tačnije u Los Anđeles. O detaljima njenom školovanju i do danas se ne zna mnogo, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Nataša se tada prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom "Milioner mečmejker". Agencija odabrane kandidate dovodi pred kamere, a žiri bira najbolje za bogate klijente, koji zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. I Taša se našla u šou programu, ali ju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? - pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kojićeva je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i nastavila: - A koliko dugo već imaš 29?

U istom trenutku, drugi član žirija postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: Od svoje osamnaeste godine - pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

- Ako ona ima 29, ja volim vaginu! - dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej. Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Nataša je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista.

Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi.

- Nedavno je učestvovala u rijaliti programu “Milioner mačmejker”. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare - komentarisao je davne 2014. godine Keba.

On je nedavno govorio o tome koliko mu nedostaje ćerka, koju ne može da viđa zbog pandemije korona virusa.

- Dok smo snimali spot, bio sam setan. Proletela mi je kroz glavu moja Nataša. Vi znate da je ona tamo dugo. Ovde je imala uspešnu, šestogodišnju karijeru i onda je samo presekla i rekla: "Ne mogu više". U ovom poslu je mnogo teže ženama nego muškarcima. Uopšte u karijeri. Svašta sam viđao, doživljavao, savetovao. U Americi nisam bio tri godine zbog ove situacije. To je jako teško. Ali, zahvaljujući društvenim mrežama, možemo da se vidimo i čujemo svaki dan. Ne bih da objašnjavam, nisam od onih roditelja koji misle da dete treba da bude uz skut. Nije lako, ja znam kako mi je. Mnogo puta sam plakao za njom, nisam težak na suzama. Mnoge stvari pretočim u pesme - ispričao je Keba za "Kurir".

Taša trenutno komponuje muziku za filmove i serije, a promenila je i svoj fizički izgled i postala brineta, ali i telo dovela do savršenstva.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".