Jeremićeva je odlepila što joj nije obezbedila sagovornika rudara za emisiju, pa joj je poručila da će se žaliti direktno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, Jeremeićeva je pretila bivšoj koleginici Zvezdani Jovanović Popović koja je zaposlena u EPS.

- Jovana je poludela zato što je Zvezdana i sama bila novinar, pa vrlo dobro zna koliko je važno blagovremeno obezbediti sagovornika. Mislim da će ovaj sukob tek kulminirati - kaže izvor.

Foto: ATA images

 

Jovana nije želela da potvrdi da se radi o njenoj bivšoj koleginici, ali je rekla pod kojim uslovima će otkriti njeno ime.

- Još uvek neću izneti ime portparola koji nije odradio svoj deo posla i nije mi obezbedio sagovornika za emisiju. Više to neću tolerisati nikome! Od sada ću svako sledeće ime javno obelodaniti. Ja nikog ne zovem da se sa njim zabavljam, pijem kafu ili tračarim već da dobijem odgovore na pitanja koje gledaoce zanimalju. Ukoliko pi-ar ne može da obezvedi sagovornika, on onda ne može više da bude na tom mestu na kom se nalazi i ne može više da radi taj posao - kaže Jovana.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

Ona poručuje da ne beži od javnog sukoba sa ljudima koji ne rade svoj posao.

- Apsolutno objavljujem rat svakome ko bude postupao tako sa nama novinarima. Sa nama više niko ne može da se šali. Mi radimo naš posao pošteno, a onda i ovi drugi moraju da ga rade pošteno. Ne može u medije da se izlazi samo kada su lepe stvari, a kada je havarija da se svi sklanjaju. Nema sklanjanja! Kao što se ja slikam i kada mi je lepo i kada mi je teško, ima i oni da daju odgovore na pitanja kada naprave sami havariju. Reč je o portparolki javnog preduzeća i zbog toga ću se bez ustezanja sledeći put obratiti predsedniku - izričita je Jeremićeva za Alo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".