Dramatični i neočekivani obrti radnje glavnih likova od samog početka su pratili ovaj serijal. Ipak, pretposlednja epizoda najavljuje pravi spektakl. Iz nje smo saznali da se Dardan Beriša nakon bega iz zatvora sakrio u seosku kuću svog saradnika Ise, odakle čeka pogodan trenutak za naredne akcije kada se primiri situacija. Uroš se nakon neuspelog pokušaja obračuna sa Dardanom vratio u Beograd. Po povratku odlučio je da poseti jedinu osobu za koju veruje da može da mu pomogne, a da ga pritom neće izdati.

Za to vreme, Fadilj se susreće sa Lukom i Igijem kako bi od njih saznao nešto više o Aninom nestanku. LJah dolazi u Beograd da bi potražio Lepog i dovršio posao započet u Estoniji, ni ne sluteći šta će mu još boravak u prestonici doneti.

Vera Koci na lekarskom pregledu dobija savet da pokuša da smanji nivo stresa ukoliko želi da iznese trudnoću.

Isina vernost Dardanu biće na velikom ispitu.

Ono što će mnoge iznenaditi je to da i Dritan sprema kontranapad. NJegov sin Driton je u potrazi za saradnjom u spasavanju oca.

Sa druge strane, ćerka traženog Uroša Perića, Una prihvatiće razgovor sa njim na grobu majke i sestre.

Uroš  planira da da izjavu za slučaj da mu se nešto dogodi jer odlučuje da ipak poseti Dardana. Doći će do novog susreta Uroša i Dardana. 

To i još mnoge detalje videćemo u večerašnjoj epizodi.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".